Sådan oprettes et 20 fods antennetårn

Måske er du en skinkeradiooperatør, der opretter en ny rig, eller måske er du bare en fyr, der ønsker at stoppe med at betale $ 80 til $ 120 pr. Måned for satellit-tv og stadig få din digitale tv i high definition ved at indstille over -TV-udsendelser fra luften fra dine lokale tv-stationer. Med et 20 fods antennetårn får du meget bedre resultater, når du prøver at trække de fjerne stationer ind, der var umulige at modtage med dit gamle par kaninører. Vores 20-fods antennemast kræver 25 fod mastrør, så mastens bund kan nedgraves for god elektrisk jordforbindelse og stabilitet.

Trin 1

Beslut, hvor dit antennetårn skal installeres. Sørg for, at det er langt væk fra luftledninger (især kraftledninger) for at undgå elektrisk stødsfare. Du begraver basen af ​​antennemasten mellem 2 og 8 fod under løb, afhængigt af lokale bygnings- og elektriske koder. Antennemasten skal anbringes lige ved siden af ​​tagpanelet eller gavlenden, så der kan monteres en antennemast monteringsbeslag der. Håndgrav dit hul (ca. 8 til 12 tommer i diameter) med en gravemaskine eller skovl, før du monterer monteringsbeslaget. På denne måde kan du sikre, at dit hul og beslaget ikke skal flyttes på grund af en konflikt med en underjordisk hjælpelinje, trærod eller kampesten.

Trin 2

Find ud af monteringsstedet for beslaget. Gør dette ved at bruge beslaget og en lodde bob til at tørmontere beslaget på det rigtige sted direkte over hullet, du lige har gravet. Marker det korrekte monteringssted med en blyant. På denne måde sørger du for, at masten bliver lod, når den er installeret i hullet.

Trin 3

Bland et lille stykke beton i henhold til pakkens anvisninger. Hæld ca. 6 tommer beton i bunden af ​​hullet, og lad det grundigt sætte sig. Dette er det fundament, hvorpå din antennemast hviler; det holder masten langsomt i at synke ned i bløde sedimenter.

Trin 4

Installer monteringsbeslaget til antennemasten til facaden eller gavlen på det markerede sted ved hjælp af den medfølgende hardware.

Trin 5

Fastgør den samlede antenne til en del af mastrøret ved hjælp af den medfølgende hardware. Sørg for, at antennen er monteret med højre side opad, med bunden af ​​antennen vendt mod hanenden af ​​antennemastrøret.

Trin 6

Sprøjt hanenden af ​​mastrørsektionerne med WD-40, og monter mastsektionerne sammen. Fastgør topsektionen (med antennen monteret på den) sidst. WD-40 er valgfri, men det gør det meget nemmere at montere hver mastsektion sikkert sammen, især hvis du ikke har adgang til en hjælper til dette trin.

Trin 7

Find en hjælper, der hjælper dig med at hæve antennen. Ideelt set skal en af ​​jer være på taget for at få fat i toppen af ​​antennen, når man løfter den op til taghøjde. Den "jordede" person skal derefter føre bunden af ​​masten ind i masthullet, mens personen "tag" holder masten mod tagmonteringsbeslaget. Derefter kontrollerer "jorden" personen masten med tømrerens niveau for at sikre, at den er lod.

Fastgør masten til tagmonteringsbeslaget ved hjælp af den medfølgende hardware. Inden den sidste stramning af møtrikkerne skal mastens lod kontrolleres en gang til. Når beslagsbeslaget er strammet ned, skal du udfylde hullet igen og stampe jorden ned i hullet, mens du går. Antennesamlingen er nu klar til endelig sigtning og forbindelse til downlead-ledningerne.