Style mapper i Mac OS X med Emoji ikoner

Takket være inkluderingen af ​​Emoji i Mac OS X kan du nu tilpasse udseendet af Finder-elementer ved at indsætte emoji-tegn i fil- og mappenavne. Dette giver endnu en måde at tilpasse udseendet af et Mac OS-skrivebord, og det kan også give en nem visuel identifikation til fil- og mappens navne.

Tilføjelse af emoji i din mappe (eller fil) navne på Mac er virkelig ret simpelt, og det giver en sjov måde at forbedre udseendet af ellers kedelige udseende mapper.

Denne artikel beskriver, hvordan man sporer og stiliserer et Finder-element, hvad enten det er en fil eller en mappe, på Mac ved at tilføje nogle emoji i navnet:

Sådan tilføjes Emoji til mappenavne i Mac OS

Dette virker i alle versioner af Mac OS med Emoji support:

  1. Start TextEdit og tryk på Command + Option + T for at få adgang til Emoji-tegnevælgeren
  2. Dobbeltklik på et emoji-ikon, du vil bruge til at indsætte det i et tomt tekstdokument
  3. Fremhæv og kopier det indsatte Emoji-ikon med Command + C
  4. Nu åbner du Mac OS X Finder og navigerer til den mappe eller fil, du vil stylisere med Emoji i navnet
  5. Klik og svejs for at omdøbe en fil eller mappe, og brug kommandoen + V til at indsætte Emoji-ikonet i navnet
  6. Gentag for andre emoji ikoner og filer eller mapper

Du kan også justere tekststørrelsen af ​​fil- eller mappenavne også, så emoji er mere synlig. I skærmbilledet er skriftstørrelsen for Finder-elementer sat til 16, som giver mere detaljer og et større emoji-ikon i navnet. Det kan du selv gøre ved at gøre følgende:

  • Gå til menuen "Vis" og vælg "Vis visningsindstillinger"
  • Ca. halvvejs ned ad panelet se efter "Tekststørrelse" og indstil det tilsvarende

Tekstetiketterne er også placeret til højre, hvilket gøres direkte under tekststørrelsen. Vælg en skrifttypestørrelse, der virker for dig, og hvad du vil have, at dine Emoji-tegn skal se ud i OS X Finder.

I en lignende tilpasning kan du også bruge Emoji i Launchpad-mappenavne, filnavne, drevnavne, computernavne, iOS-enhedsnavne, selv Wi-Fi-routernavne, hvis du virkelig vil. Emoji bruger unicode-tegn, så de skal dukke op på de fleste andre operativsystemer, selvom det fungerer bedst på Mac, når det ses fra en Mac eller en anden iOS-enhed.

Husk, at du altid kan ændre ikonerne for en mappe, fil eller applikation i Mac OS X. Kombiner de to, hvis du vil.