Sådan dræber du de røde larver på Mario Wii

Store gule larver, der bliver røde, når de er vrede, vises i tre Mario-spiltitler til Nintendo Wii - Super Mario Galaxy, Super Mario Galaxy 2 og New Super Mario Bros. Wii. Skabningerne kaldes wigglers og er i deres gule former stort set harmløse. Hvis du dog gider wigglers, skyller de af raseri og begynder at løbe på Mario for at skade ham. Den gode nyhed er, at du kan ødelægge dem.

Galaxy Games Metode 1

Udfør et jordpund i nærheden af ​​en rød wiggler, hvilket får væsenet til at vende om på ryggen. Til jordpund skal du hoppe ved at trykke på "A" på Wii-fjernbetjeningen og derefter, mens du er i luften, skal du trykke på "Z" på nunchuk.

Udfør et jordpund på den udsatte mave på den hjælpeløse larve.

Saml den skat, som wiggler smider ud, når den forsvinder.

Galaxy Games Metode 2

Vred en gul wiggler ved at hoppe på hovedet, hvis det er nødvendigt.

Se den røde wigglers bevægelser for at forudsige, hvor den vil være, og stå derefter i vejen for den. Hvis du tager for lang tid, løber den tør for damp og vender tilbage til gul.

Hop ved at trykke "A" på fjernbetjeningen og derefter "Z" på nunchuk for at udføre et jordpund direkte på den røde wiggler.

Saml skatten.

Nye Super Mario Bros. Wii

Rejs til verden 5-2, det eneste sted i spillet, hvor wigglers vises.

Flyt ind i det, der ligner en solid mur på platformens andet niveau for at komme ind i et hemmeligt rum, der indeholder en POW-blok. Der vil være flere wigglere at manøvrere rundt på, og du er nødt til at gøre mindst en vred. Hvis ikke, skal du hoppe på et wigglerhoved eller jordpund i nærheden af ​​et for at vende det om. Når det kommer sig, bliver det vred.

Tag POW-blokken op ved at holde den runde "1" -knap på fjernbetjeningen nede og derefter ryste fjernbetjeningen tæt på blokken. Alternativt kan du trykke på og holde "B" -knappen på undersiden af ​​nunchuk og derefter ryste fjernbetjeningen for at hente blokken.

Kast blokken mod højre ved at frigive knappen "1" eller "B", ødelægge parykkerne og også frigive en stjernemønt til højre for det skjulte rum, du er i.

Saml skatte hurtigt, og koncentrer dig om stjernemønten.

Tips

Store mega-wigglers dukker også op i 5-2 af New Super Mario Bros. Wii, men du kan ikke gøre dem vrede. I stedet bruger du dem som springbrætter.