Sådan bliver du et HP Computer Repair Center

Hewlett Packard er en førende producent af computere, printere og computer tilbehør. Generelt er deres produkter af høj kvalitet, men nogle gange skal HP-produkter repareres. For at imødekomme dette markedsbehov på en måde, der leverer resultater af højeste kvalitet, har HP udviklet et uddannelses- og certificeringsprogram for reparationsteknikere. HP-certificering giver en computerreparationsvirksomhed mulighed for at bevise ekspertise inden for de nyeste HP-teknologier og tjener til at forsikre kunder om, at deres reparationer vil blive udført korrekt.

Trin 1

Få adgang til HP Partner Portal. HP opererer over hele verden og leverer træningsportaler til hver geografisk region. Du skal anmode om og få tildelt et bruger-id og en adgangskode for at få adgang til din partnerportal. Besøg http://h10120.www1.hp.com/partnerlearning/partner_portal_access.html for at finde din regionale HP Partner Portal.

Trin 2

Få et HP-lærer-id ved at ansøge i partnerportalen. Dette ID giver adgang til tog- og certificeringsdelen af ​​din partnerportal og til læringscentret. Ansøgningsprocessen tager cirka tre dage.

Trin 3

Identificer den teknologi eller det uddannelsesområde, du ønsker at opnå certificering i. HP tilbyder over 100 specifikke certificeringer. Inden for partnerportalen vil du kunne se, hvad der er tilgængeligt, og vælge det træningsprogram, du er interesseret i.

Trin 4

Bestem kravene eller forudsætningerne for at opnå den ønskede certificering. Nogle programmer kræver forudgående træning, før du bliver optaget. Udfyld uddannelseskravene for at komme ind i programmet.

Trin 5

Beslut om du ønsker at gennemføre den valgfri uddannelse, der anbefales til den certificering, du søger. Nogle programmer har en række valgfri kurser, der hjælper dig med at forberede dig til certificeringseksamen.

Tag certificeringseksamen og modtag en bestået score. Når du har bestået eksamen, modtager du en e-mail inden for cirka fire uger med instruktioner om adgang til din certificering.