IPad kommerciel sang fra "iPad er Electric"

Opdatering 10/2/2010 : Apple udgav en ny version af iPad-annonce med titlen "iPad er elektrisk" og den har den samme klaver sang, der spilles i kommercielt. Læs videre for at høre og downloade sangen.

Apple har lige udgivet en ny iPad-reklame kaldet "iPad er Delicious", der indeholder teksten "iPad er ..." efterfulgt af billeder af nogen, der læser en afbildet opskriftsbog, spiller spil, læser bøger, skriver på et virtuelt tavle osv. bogført ovenfor, hvis du ikke har set det endnu.


At spille i baggrunden er en klaver sang med fingrene snapper til et gradvist stigende energiniveau og snart kommer håndklap, en baseline og hele shebang ... selvfølgelig, da det er en Apple-reklame, er denne sang ved at blive meget populær og to personer har Spurgte mig allerede hvad sangen er.

Hvad hedder sangen i den nye iPad-reklame?

Sangen er 'Never Stop' af Chilly Gonzales, fra et kommende album med titlen "Ivory Tower", som vil være tilgængelig den 14. september. Der er faktisk to versioner af denne sang til rådighed, en rap mix og den "originale mix" er en instrumental version.

Hvor kan jeg få sangen?

Du kan downloade Never Stop EP på iTunes, som har tre versioner af sangen.

Du kan også bestille Chilly Gonzales albums nu fra Amazon på flere formater, herunder som MP3-downloads.

Pladeselskabet giver også et kig på Chilly Gonzales albums på deres hjemmeside.

En hurtig note: Hvis du kan lide sangen, der bruges i iPad-reklamen, skal du gennemse det fulde album, som det er indeholdt på, det indeholder begge versioner af "Never Stop" og de andre sange er lige så gode, hvilket giver en solid blanding af funky klaver riffs, catchy beats, glat instrumentals og elektronisk godhed.

Kan jeg lytte til hele sangen online?

Ja du kan. Her er de fulde sange i begge versioner (via YouTube-videoer)

Den instrumentelle originale blanding:

Hvis du spekulerer på, hvordan jeg altid finder ud af, hvilken sang der spiller i Apple-reklamerne, bruger jeg bare Shazaam på min iPhone.