Sådan bruges Wacom Bamboo Tablet

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Wacom bambustablet

  • Wacom bambus software

Wacom Bamboo Tablet er en pc-inputenhed, der giver dig mulighed for at bruge både dine fingre og en pen til at manipulere din computers skærmmarkør. Det relativt lave prispunkt for Bambus gør det til en tablet på entry level, der er tilgængelig for mange mennesker.

Kom godt i gang med din bambus.

Følg startguiden, der følger med din Bamboo-tablet. Dette inkluderer at tilslutte tabletten til din computer og installere softwaren. Rækkefølgen af ​​trin varierer afhængigt af tabletten og typen af ​​computer, du bruger.

Gennemgå multitouch-bevægelser. Wacom Bamboo-tabletten giver dig mulighed for at styre din computer ligesom med en iPhone eller en anden smartphone, der er aktiveret med flere berøringer. Som standard inkluderer Bambus 9 multi-touch-bevægelser, herunder zoom, rotation og navigering.

Gennemgå penindstillingerne. Afhængigt af versionen af ​​den bambus, du vælger at købe, har du adgang til forskellige penindstillinger. Den største forskel mellem de forskellige versioner er mængden af ​​trykfølsomhed, som pennen giver. En digital kunstner finder mere følsomhed nyttig, mens en person, der ønsker at underskrive dokumenter, ikke har brug for de ekstra følsomhedsniveauer.

Konfigurer din tredjepartssoftware til at arbejde med tabletten. Microsoft Windows 7, Adobe Photoshop, Microsoft Office 2007 og mange andre applikationer har omfattende support til tabletbaseret input. Gennemgå dokumentationen, der fulgte med din software, for at se, hvad der er muligt med en tablet.