Hvad er snyderiet for at få en båd eller jetski eller gyde en jetski til "GTA: San Andreas" til PS2?

Er du træt af at kæmpe de store landskaber i "Grand Theft Auto: San Andreas" på jagt efter dine drømmes vandfartøjer? Spawn-koder lader spillerne generere ethvert land-, sø- eller luftkøretøj på ethvert tidspunkt i spillet. Køretøjer gyder i den retning, som hovedpersonen vender mod. Kontrolordninger varierer afhængigt af køretøjstype.

Vortex

Vortex svæveflyet er et dobbelt land- og vandkøretøj, som spillerne kan gyde på enhver flad eller halvflad overflade. For at gyde Vortex-svæveflyet skal du flytte CJ til et åbent område. Brug kontrolpinden til at sikre, at CJ vender væk fra bygninger eller potentielle forhindringer. Tryk på "Trekant", "Trekant", "Firkant", "Cirkel", "X", "L1", "L2", "Ned", "Ned" for at gyde Vortex-svæveflyet foran CJ. Tryk på "Trekant" for at komme ind i køretøjet.

Jetmax

Jetmax er det hurtigste vandfartøj i "Grand Theft Auto: San Andreas", perfekt til jagter og flugt i høj hastighed. For at gyde Jetmax skal du flytte CJ ved siden af ​​et klart vandområde. Brug kontrolpinden til at sikre, at CJ vender væk fra potentielle forhindringer, såsom land, andre både eller dokker. Tryk på "Ned", "R2", "Ned", "R1", "L2", "Venstre", "R1", "L1", "Venstre", "Højre" for at gyde Jetmax foran CJ. Tryk på "Trekant" for at komme ind i køretøjet.

Squallo

Squallo er en lang, slank speedbåd, der kun er lidt langsommere end Jetmax, og er også en god mulighed for højhastigheds møder med dine fjender. For at gyde Squallo skal spillerne først optjene en sølvmedalje på Bayside Marina Boat School. Når en sølvmedalje er optjent, vil Squallo selv gyte ved Bayside Marina. Andre spawn-steder inkluderer under Garver Bridge i San Fierro og nær Gant Bridge i San Fierro Bay.

Reefer

Reefer er en skibs- og fiskerbåd, der er nyttig til generel transport. Det er et langsomt køretøj og ikke en god mulighed for højhastighedsteater. Reefer er forankret på flere let tilgængelige steder i San Andreas. Mange kan findes i Los Santos Inlet og Las Venturas kystområder. Andre spawn steder inkluderer Esplanade North og Palisades i San Fierro og Ocean Docks i Los Santos.