2 Løsninger for fejlmeddelelsen "Software Update failed" Downloading af iOS 9

Hvis du er en af ​​de mange brugere, der opdaterer til iOS 9 i dag, har du måske stødt på en temmelig frustrerende fejlmeddelelse med angivelse af "Software Update failed. Der opstod en fejl under download af iOS 9. "Og du søger naturligvis sandsynligvis en løsning på den fejlmeddelelse for at få iOS 9 opdateret med succes på din iPhone, iPad eller iPod touch, ikke? Nå er der gode nyheder, det er en rigtig let fejl at løse ...


Løsningen til denne fejlmeddelelse "Software Update Failed"? Tålmodighed. Eller hvis du slet ikke har tålmodighed, kan du bruge manuelle firmware opdateringer ... men det er kun for avancerede brugere.

Anbefalet: Patientopløsningen

For at udarbejde, tryk på knappen "Luk" for at lukke fejlmeddelelsen, og vent derefter et par minutter, før du trykker på "Download og installer" igen. Nogle brugere har held og kan hurtigt downloade opdateringen, andre kan muligvis vente igen i endnu et par minutter.

Denne fejlmeddelelse opstår, når du og millioner af andre brugere punderer Apple-downloadservers samtidigt, og indholdsleveringsnetværket er overbelastet. Således er den eneste rigtige løsning at vente på download, eller hvis du er super utålmodig, skal du bruge IPSW firmware til at opdatere i stedet.

Alvorligt, vent bare lidt. Hvis du leder efter noget at gøre, mens du venter, her er en fantastisk hjemmeside at udforske!

Kun for avancerede brugere: Den øjeblikkelige løsning

Avancerede brugere, der er komfortable med firmware-filer, kan ignorere fejlmeddelelsen med softwareopdatering ved at hente den korrekte firmware til deres iPhone, iPad eller iPod touch-model og ajourføre iOS 9 manuelt med IPSW-filen.

Du kan finde iOS 9 IPSW fil download links til iPhone, iPad og iPod touch her. Rul ned for at finde den fil, der passer til din enhed, opdater til iTunes 12.3, og brug derefter IPSW til opdateringen.

IPSW-tilgangen er virkelig ikke anvendelig for den gennemsnitlige bruger, og det store flertal af iPhone- og iPad-ejere er bedre stillet og venter kun på opdateringen til at arbejde gennem iOS-indstillinger. Bare rolig, Apple-servere kommer hurtigt ind, og du kører iOS 9 på ingen tid.