Sådan oprettes en sikker blog på et websted

Elementer, du har brug for

  • Eksisterende hjemmeside

  • Computer

  • Internetadgang

En blog er en online weblog, der giver dig mulighed for at sende poster, der vises i omvendt kronologisk rækkefølge. En velskrevet blog tilføjer nyt indhold til dit statiske websted såvel som en samtalestemme. Det giver læsere mulighed for at interagere med dig og andre, hvis du tillader kommentarer, og dette øger dynamikken på dit websted. Blogs er et godt sted at sende nyheder, produktopdateringer og historier om dit emne eller den branche, hvor du opererer.

Vælg det indholdsstyringssystem, du vil bruge til din blog. Populære blogplatforme inkluderer Wordpress, Movable Type, Blogger og Typepad.

Download blogsoftwaren og / eller opret en konto med din valgte blogtjeneste. Din adgangskode er det, der gør din blog sikker, så ingen andre kan redigere bloggen. Sørg for at vælge en god adgangskode og opbevare den et sikkert sted.

Opret en ny mappe på din server (http://yourdomain.com/blog) eller et subdomæne (http://blog.yourdomain.com). Det er her din blog bor på dit websteds server. Du kan arrangere dette med din hostingudbyder.

Installer bloggen på din server ved at følge instruktionerne på blogwebstedet. Din blog skal pege på det bibliotek eller underdomæne, du oprettede.

Log ind på din blog for at oprette indlæg, konfigurere og redigere dit websteds blog.