Sådan optager du, mens du taler på iPhone

IPhone har evnen til at optage stemmememoer, der er nyttige til at fange tanker, mens du rejser, til forretningsformål eller til optagelse af hilsner, samtaler og noter. Når du har optaget et stemmememo på en iPhone, kan du overføre det som en MP3-fil næste gang du synkroniserer din telefon med iTunes og afspiller den via din computer.

Lås din iPhone op, og tryk på mikrofonsymbolet på hjemmesiden.

Tryk på den røde cirkel nederst til venstre på skærmen. Dette er optageknappen. Medmindre din telefon er tavs, lyder der en tone, der angiver, at den optager. Lydniveaumåleren nederst i midten af ​​skærmen viser, hvor meget lyd mikrofonen modtager.

Tryk på pause- eller stop-knappen, når du er færdig med optagelsen. Hvis du trykker på pauseknappen (dette er repræsenteret af to røde lodrette linjer nederst til venstre), kan du fortsætte med at optage med den samme stemmefil senere, men det gemmer ikke din optagelse i mellemtiden. Ved at trykke på stopknappen (dette er et sort rektangel nederst til højre) afsluttes og gemmes optagelsen.

Tryk på knappen med tre vandrette linjer nederst til højre på skærmen, når du har sat pause eller stoppet optagelsen. Denne knap fører dig til en liste over dine gemte stemmememoer.

Tryk på notatet øverst på listen for at afspille din seneste optagelse. Notatet mærkes med det tidspunkt og den dato, det blev registreret i den venstre kolonne og dets længde i minutter og sekunder i den højre kolonne. Tryk blot to gange hvor som helst på notatet for at lytte igen.

Tips

Du kan også trykke på den midterste knap på Apple-hovedtelefoner, mens de er tilsluttet hovedtelefonstikket på din iPhone for at starte optagelsen.