Apple vil Live Stream iPhone 6 & IWatch Event

Apple har meddelt, at en live stream vil være tilgængelig til den planlagte 9 september begivenhed. Begivenheden og den ledsagende videostrøm begynder klokken 10.00 Pacific Time om morgenen den 9., og selvom den ikke er angivet, vil det sandsynligvis vare en time eller to.


Brugere, der ønsker at se live streamen den 9. september, kan besøge denne webside på Apple.com for at gøre det. Bemærk, at live video streams på Apple.com skal ses med Safari på en relativt nyere version af OS X, iOS eller Apple TV, andre webbrowsere understøttes ikke. Apple har endda leveret en kalendermeddelelse, som du kan få ved at klikke her i form af en ics-fil.

Selv om Apple er notorisk tightlypped om begivenheder, er det en ret fed ordsætning at have en stor nedtælling til arrangementet og gør mere for at hype forventningerne end at styre dem. Det kunne være en god grund, da rygter tyder på, at Apple vil annoncere alle nye iPhone 6, en betalingsplatform og en iWatch-bærbar enhed på den dag. Derudover vil vi sandsynligvis få specifikke udgivelsesdatoer for iOS 8 og OS X Yosemite.

Som normalt dækker vi også de vigtigste produktmeddelelser på den dag.