Hvad bruges internettet til?

Internettet er en konstant voksende organisme af information, der konstant omdannes til nye måder at kommunikere på. Uanset om du vil sende en hurtig note til nogen, købe de nyeste produkter eller finde gamle venner, er Internettet det rette sted at gå.

E-mail

Folk bruger Internettet til at sende hinanden private beskeder kaldet e-mails. Disse meddelelser kan indeholde tekst, billeder, video eller links til websteder, som forfatteren ønsker at dele. En af de bekvemme funktioner i e-mails, i modsætning til traditionel brevforsendelse, er, at e-mails kan sendes og modtages med det samme; der er ingen grund til at vente dage eller uger på, at brevet ankommer.

Forretning

Internettet bruges ofte til at købe, sælge og reklamere for produkter. Alle de store virksomheder, der handles på New York Stock Exchange, har deres egne websteder, og mange mellemstore til små virksomheder gør det også. Disse websteder giver forbrugerne oplysninger om produkter og tjenester uden nogensinde at forlade hjemmet.

Sociale netværk

En anden grund til, at folk bruger internettet, er til sociale netværk. Websteder som Facebook, MySpace og Twitter giver folk mulighed for at oprette forbindelse til gamle venner og nye bekendte i et hurtigt og praktisk format. Nu er der ingen grund til at miste forbindelsen med dine high school-venner, fordi du flyttede væk til college. De er så tæt som et museklik.