Sådan oprettes en digital kalender

Det har aldrig været nemmere at spore dine aftaler og opgavelister. Webbaserede digitale kalendere er en enorm bekvemmelighed, der giver dig adgang fra din computer eller arbejdsstation, når du har brug for det. Nogle digitale kalendere fungerer sammen med dit e-mail-program. Opret din egen digitale kalender, og bliv organiseret!

Trin 1

Opret en profil med den webbaserede digitale kalender, du vil bruge. Hvis du allerede har en webbaseret e-mail-konto med et websted som Gmail eller Yahoo!, Har du allerede en profil til at bruge sin digitale kalender.

Trin 2

Vælg den type visning, du foretrækker. Du kan vælge at se din digitale kalender dagligt, månedligt, ugentligt eller årligt, så du har så mange datoer, som du foretrækker.

Trin 3

Skriv en liste over alle de opgaver, du skal udføre, og indtast dem i din kalender. De fleste webbaserede kalenderprogrammer giver dig mulighed for at indtaste en opgaveliste eller en opgaveliste.

Trin 4

Opret kalenderbegivenheder. Oprettelse af aftaler i din digitale kalender hjælper dig med at holde styr på overalt, hvor du har brug for at være. Når du indtaster en kalenderbegivenhed, kan du indtaste dato, tid, varighed og placering, så alle de oplysninger, du har brug for, er tilgængelige fra din digitale kalender.

Trin 5

Inviter andre mennesker til din begivenhed via e-mail. Dit webbaserede kalenderprogram kan sende kalenderbegivenheder til andre mennesker, så det også er i deres kalender.

Trin 6

Husk hvor du skal være med begivenhedspåmindelser. Digitale kalendere giver påmindelser via e-mail om de aftaler, du har for dagen.

Trin 7

Del din kalender med din familie, venner og kolleger. Dette giver disse mennesker mulighed for at se dine aftaler, så det er let at planlægge aftaler, møder eller middage.

Trin 8

Prøv at synkronisere din online digitale kalender med din mobiltelefon. Google-kalenderen og Yahoo! kalender har begge synkroniseringsmuligheder, hvilket gør din digitale kalender tilgængelig fra din mobiltelefon.

Arbejd offline, når du har brug for at se din digitale kalender, men du ikke har internetadgang. Du kan ikke foretage ændringer i din kalender offline, men du kan se dine aftaler.