Hvordan fungerer Monster.com?

Overbevist om, at Internettet ville blive fremtiden for jobsøgninger, arbejdede iværksætteren Andrew McKelvey feberagtig i 1990'erne for at skabe Monster.com. I dag bruger dette førende jobansættelseswebsted avancerede søgealgoritmer, de nyeste mobile værktøjer, integration af sociale medier og andre teknologier til at hjælpe jobsøgende og arbejdsgivere med at nå deres mål med succes.

Banebrydende søgeværktøjer

En af hemmelighederne ved hurtigt at finde værdifuld information er formulering af effektive søgeforespørgsler. Monster.com's semantiske søgemaskinteknologi hjælper jobsøgende med at nulstille relevante jobmuligheder ved at bruge konversationssprog til at skabe stærke søgeforespørgsler. Fordi semantisk søgning husker søgninger og lærer, mens du bruger det, leverer værktøjet resultater, der bliver mere nøjagtige over tid. Semantisk søgning hjælper arbejdsgivere og rekrutterere med at søge millioner af CV'er og store databaser for hurtigt at finde kvalificerede jobkandidater.

High-Tech erhvervelser

I 2014 købte Monster Gozaik og TalentBin, to websteder, som virksomheden siger, vil "forbedre Monster's evne til at forbinde mennesker og jobmuligheder." Monster planlægger at gøre dette ved at øge antallet af arbejdsgiverressourcer og jobannoncer på sociale netværk.

Bliver social

Monster.com anerkender de sociale mediers evne til at nå millioner over hele verden og opretholder en tilstedeværelse på sider som Facebook og Twitter. Besøg virksomhedens sociale medieside, og du vil se links til Monsters sider på Flickr, YouTube, FourSquare og Facebook (link i ressourcer). Du finder også links til karrierespecifikke online-samfund som HRPeople, for fagfolk inden for menneskelige ressourcer og Inside Tech, et sted at diskutere teknologi med andre. Monster.com-webstedet viser Facebook Like-knapper og andre sociale medie-widgets, så du kan dele Monster.com-oplysninger med andre.

Kører mobil

Før mobilteknologi eksisterede, søgte jobsøgende gennem avisens "Help Wanted" -annoncer, mens de var væk hjemmefra eller arbejde. I dag hjælper Monsters mobil-søgeapp dig med at søge job hurtigt og effektivt ved hjælp af en smartphone eller tablet. Installer appen Monster Job Search på din Android- eller iOS-enhed, og brug den til at finde og ansøge om job, uanset hvor du er. Appen giver dig adgang til din Monster-konto og gemmer dine jobsøgninger.

Tips til konto og CV

Når du har tilmeldt dig en gratis konto på monster.com, beder webstedet dig om at oprette et CV, uploade det og indstille et privatlivsniveau. Det er vigtigt, fordi du kan beslutte, hvem der ser dit CV. Hvis du indstiller niveauet til "Privat", kan arbejdsgivere ikke finde det, men du kan bruge CV'en til at ansøge om job. Du kan også justere din kontos synlighed for at kontrollere, hvem der ser din profil. Det kan være en god idé at gøre det privat, hvis du stopper jobjagt i et stykke tid og stadig vil forblive et aktivt medlem af webstedet.

Turbolad din karrieresøgning

Besøg Monster's Career Services-side for at udforske yderligere funktioner, der kan forbedre din jobsøgning og karrierepotentiale (link i ressourcer). Du finder lønberegnere, CV-skrivningstjenester, interviewværktøjer og lignende tjenester. På siden Monster Network (link i ressourcer) finder du links til websteder, hvor du kan netværke, sende porteføljer, tage quizzer, finde statslige job og deltage i Monster-samfund.