Sådan fjernes den hvide billedbaggrund i PowerPoint 2007

Microsoft PowerPoint er en præsentationssoftwareapplikation, der først blev udgivet i 1989 som en del af Microsoft Office-pakkeprogrammerne. PowerPoint giver brugerne mulighed for at oprette brugerdefinerede præsentationer og diasshow ved hjælp af en ligetil grafisk grænseflade og enkle værktøjer. PowerPoint giver dig også mulighed for at tilpasse baggrundsbillederne til dine dias ved hjælp af de forudindstillede teksturer og billeder eller et billede fra din egen samling. Tilføjelse af brugerdefinerede baggrunde er en vigtig del af at bruge PowerPoint fuldt ud.

Trin 1

Klik på fanen "Design" fra menuen øverst. Her kan du vælge et forudindstillet tema til dine dias. Tekstjustering og farve justeres automatisk, når du vælger et forudindstillet tema. Du kan klikke på pilene til højre for menuen Design for at rulle gennem tilgængelige temaer.

Trin 2

Højreklik på dit aktuelle dias, og klik derefter på "Formatér baggrund ..." for at åbne den tilsvarende dialogboks. Klik på "Fyld" i menuen "Fyld" for at få adgang til et komplet udvalg af muligheder. Her kan du tilføje en brugerdefineret billedbaggrund eller en forudindstillet struktur fra PowerPoint-biblioteket. Klik på "Anvend på alle" for at anvende din valgte baggrund på alle dias i din præsentation.

Klik på menuen "Vis" øverst, og klik derefter på "Handout Master" for at tilpasse indstillingerne til den trykte version af din præsentation. Ved at klikke på feltet "Skjul baggrundsgrafik" vises diasene på en almindelig baggrund, når de udskrives, selvom den faktiske computerpræsentation bevarer farveindstillinger.