Sådan udskiftes en revnet skærm på en GPS

Du kan udskifte en revnet GPS-skærm, men du kan ikke reparere den. Hvis din GPS er under garanti, kan du kontakte producenten direkte om at sende enheden tilbage for at få skærmen udskiftet. Hvis enheden ikke er under garanti, kan du stadig kontakte producenten angående udskiftning af skærmen. Virksomheden opkræver et gebyr for at udskifte din GPS-skærm, hvis du ikke har en garanti, der dækker den type reparation. Du kan også udskifte GPS-skærmen selv, men vær opmærksom på, at udskiftning af din GPS-skærm kan annullere din garanti.

Trin 1

Køb en ny GPS LCD-skærm. Der er mange kilder online, der sælger GPS-skærme (se Ressourcer). Se efter kompatible enhedsoplysninger ved siden af ​​hver udskiftningsskærm online, før du køber den for at sikre, at den matcher din GPS-model.

Trin 2

Sluk GPS og fjern eventuelle perifere kabler fra enheden.

Trin 3

Fjern skruerne fra dækslet. Antallet af skruer varierer afhængigt af GPS; der kan være to til fire skruer placeret i bunden eller bagsiden af ​​GPS'en. Du skal bruge en mini Philips-skruetrækker (som dem, der findes i reparationssæt til computere) for at løsne skruerne.

Trin 4

Fjern eventuelle yderligere skruer, der holder den interne antenne nede.

Trin 5

Kile en flad skruetrækker eller et andet lirkeværktøj ind mellem GPS-for- og bagsiden. Brug båndværktøjet til at trække front- og bagdækslet fra hinanden. Når det er åbent, bemærker du muligvis, at bagcoveret indeholder et batteri eller en anden komponent, og frontcoveret huser bundkortet, der er over skærmen.

Trin 6

Berør et stykke metal, såsom et metalværktøj eller en metaldørknap, med din hånd for at afmagnetisere dig selv. Dette forhindrer bundkortet i at blive ødelagt af statisk elektricitet i din krop.

Trin 7

Fjern eventuelle skruer, der holder bundkortet på forsiden af ​​kassen. Flyt derefter bundkortet, når det er løst nok. Bundkortet vil stadig have ledninger tilsluttet forskellige komponenter, der er indlejret foran GPS-kabinettet.

Trin 8

Frakobl alle ledninger, der forbinder bundkortet til de forreste kaskomponenter, såsom SD-kortet eller phono- / lydstikket. Der er typisk et håndtag, der skal skubbes for at frigøre disse ledninger.

Træk skærmens båndkabelforbindelse fra bundkortet. Vær forsigtig, båndkablet er sart. Kassér den gamle, revnede skærm. Du kan nu indsætte din nye skærm i GPS-frontdækslet. Tilslut alle båndkabler og ledninger, som du frakoblede for at fjerne bundkortet, og luk GPS-kabinettet tilbage med de nødvendige skruer.