Mute Notification Center Alert lyder i Mac OS X

Meddelelsescenter er en fantastisk tilføjelse til OS X, men advarselslydene kommer ind i hver bannermelding fra en million og en anden Mac-apps, og opdateringer kan være ret irriterende ret hurtigt, især hvis du har meget ved at foregå.

I stedet for at dæmpe al systemlyd for at haste den konstante chiming, kan du straks tavle underretninger pr. App-basis i OS X. Dette gøres via Systemindstillinger.

Sådan slår du lyden af ​​varslingsvarsler til apps i OS X

  1. Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen og klik på menuen "Notifikationer"
  2. Vælg apps fra venstre og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Afspil lyd ved modtagelse af meddelelser"
  3. Gentag for hver app, du vil tavle advarsel lydeffekten for

Når du er færdig, er du tæt på Systemindstillinger. Du skal ikke genstarte nogen apps, så ændringen kan overføres til dem, og den næste meddelelse / banner / alarm fra de apps, du slukkede "afspil lyd", skulle komme i stilhed.

Dette bedre end at deaktivere Notifikationer helt, fordi du stadig ser dem, kommer frem som små bannere, men lydlydseffekten vil ikke udløse forstyrre dig eller dine kolleger med bip og boops når som helst, det er din tur i Chess.

Ellers er den eneste anden mulighed for midlertidigt at slukke meddelelsescenter på Mac til midlertidig pause af aktivitet og bannervarsler, medmindre du vil være i fuld kraft med at deaktivere funktionen i sin helhed.

Hvis nogen ved en måde at slukke for alarmlyd for alle meddelelser i OS X, så lad os vide i kommentarerne!