Sådan komprimeres PST-filer manuelt uden for Outlook

Microsoft Outlook gemmer dine Outlook-indstillinger og personlige data i en PST-arkivfil. Outlook-applikationen indeholder funktioner til komprimering og eksport af dine PST-filer, men i nogle tilfælde vil du muligvis udføre komprimeringen manuelt. For at komprimere en PST-fil manuelt kan du åbne den mappe, der indeholder din Outlook PST-fil og bruge indbygget Windows-komprimeringsteknologi til at gemme filen i et ZIP-arkiv.

Trin 1

Afslut Microsoft Outlook-applikationen.

Trin 2

Hold Windows-logotasten nede, og tryk på "R" for at åbne et kørkommandoboks. Skriv "explorer" i feltet, og tryk på Enter for at åbne en Windows Explorer-browser.

Trin 3

Naviger til mappen c: \ Brugere (brugernavn) \ AppData \ Local \ Microsoft \ Outlook. Hvis du bruger Windows XP eller tidligere, skal du i stedet navigere til mappen c: \ Documents and Settings (brugernavn) \ Local Settings \ Application Data \ Microsoft \ Outlook. I begge tilfælde skal du erstatte dit Windows-brugernavn i stedet for (brugernavn) i stien.

Trin 4

Højreklik på den PST-fil, som du ønsker at komprimere manuelt.

Klik på "Send til" i menuen og klik på "Komprimeret (zippet) mappe." Din PST-fil komprimeres og gemmes i en fil med .ZIP-udvidelsen.