iPhone tilfældigt slukker sig med batteri tilbage? Det kan i maj løse det

Nogle iPhone-brugere har oplevet et meget irriterende problem; deres iPhone vil tilfældigt slukke sig selv, selv om batteriladningen er tilbage. Nogle gange er det kun et spørgsmål om, at iPhone-batteriindikatoren ikke opdateres korrekt, nogle gange er det software relateret, og nogle gange er det faktisk relateret til selve batteriet.

Hvis du oplever den tilfældige afslutning af problemet selv på din iPhone, har vi nogle få fejlfindingsløsninger, der kan løse problemet.

Trin 1: Tøm iPhone til 0%, Oplad til 100%

For mange brugere kan du simpelthen dræne iPhone-batteriet helt ned til 0% (ikke bare for at lukke ned, men faktisk lade det helt afløb) og derefter lade det tilbage til 100% nok til at få den tilfældige afbrydelse problem med at løse sig selv. Dette fungerer normalt kun, hvis problemet er relateret til iPhone-batteriindikatoren, viser ikke den korrekte ladning korrekt.

Stadig tilfældigt slukker? Prøv trin 2:

Trin 2: Sikkerhedskopiering og gendannelse som ny

Det næste trin er at gendanne enheden som ny og derefter genoprette fra en backup, men gør kun det, når du har lavet en sikkerhedskopi af alt på iPhone.

  1. Slut iPhone til en computer og start iTunes
  2. Fra iTunes skal du vælge "Back Up Now" - dette vil lave en seneste sikkerhedskopi af iPhone og alt på den (du kan også sikkerhedskopiere til iCloud, hvis du vil) - vent på at dette er færdigt
  3. Når backupen er færdig, skal du vælge "Gendan iPhone" fra iTunes-indstillingerne
  4. Lad genoprettelsesprocessen være færdig. Når iPhone er færdig, starter den som om den var helt ny. I denne installationsproces vælger du at gendanne fra din backup, som du netop har lavet

Bemærk, at genopretning af iPhone på denne måde også installerer den nyeste version af iOS til din enhed - det er godt, hvis du ikke er i den nyeste version, kan du alligevel mangle fejlrettelser.

Dette tørrer iPhone, geninstallerer iOS, og sætter derefter alle dine ting tilbage på det, hvilket hjælper med at udelukke softwareproblemer som den tilfældige afbrydelsesårsag. Du skal bruge iPhone et stykke tid for at afgøre, om dette har løst problemet, mange gange vil det løse det helt, og iPhone vil ikke længere tilfældigt slukke sig.

Gendannet og stadig har telefonen tilfældigt lukket sig ned? Trin 3 er vejen at gå ...

Trin 3: Telefon stadig lukker tilfældigt? Kontakt Apple Support

Hvis du stadig oplever det tilfældige afbrydelsesproblem efter at have fuld gendannelse, skal du sandsynligvis besøge en Apple Store Genius Bar eller kontakte Apples officielle supportkanaler for at løse problemet. Det er helt muligt, at iPhone-batteriet selv er gået dårligt eller ikke fungerer korrekt, og hvis iPhone stadig er under garanti, erstatter Apple batteriet gratis. For at finde ud af det, skal Apple køre tests på enheden. Derfor skal du enten gå til Genius Bar eller sende i iPhone, så din næste skridt er at kontakte Apple Support online, ringe til 1-800-MY-IPHONE (1-800-694-7466) eller besøge en Apple Store.