Sådan redigeres en JPEG i Word 2007

JPEG File Interchange Format reducerer mængden af ​​data og lagerplads, der er nødvendig for at gemme billeder, samtidig med at billedkvaliteten bevares. Som et resultat gemmer mange mennesker fotos, grafik og andre billeder til brug i en lang række personlige og professionelle projekter, herunder webbaserede projekter, der kræver små filstørrelser, under JPEG-format. Microsoft Word 2007 blev designet med desktop-publicering af billedformateringsværktøjer til brug med forskellige filformater, herunder JPEG.

Trin 1

Indsæt et JPEG-billede i dit dokument. Gør dette ved at klikke på fanen "Indsæt" og "Billede" for at åbne vinduet "Indsæt billede". Vælg en JPEG-fil. Klik på knappen "Indsæt", og billedet skal vises i dit dokument som et valgt objekt. Værktøjsbåndet skal skifte til "Billedværktøjer" under fanen "Format".

Trin 2

Skift lysstyrke, kontrast og farve på din JPEG i afsnittet "Juster" ved at klikke på en indstilling i rullemenuerne "Lysstyrke", "Kontrast" eller "Omfarve". Brug knapperne i den anden kolonne til at komprimere billedfilstørrelsen, skifte til et andet billede eller nulstille billedet til dets oprindelige størrelse, hvis du ændrede størrelsen på det.

Trin 3

Tilføj former, rammer og effekter ved hjælp af værktøjer i afsnittet "Billedformater". Vælg præformaterede stilindstillinger ved at klikke på et ikon i den første kolonne. Vælg individuelle indstillinger ved hjælp af rullemenuen "Picture Shape", "Picture Border" og "Picture Effects" i den anden kolonne. Opret f.eks. En "glød" -effekt, der får billedet til at se løftet op fra siden med en lyskilde bag sig - kaster en glød omkring dets kanter. Klik på "Billedeffekter"> "Glød", og vælg derefter en lysfarve fra rullelisten.

Trin 4

Arranger din JPEG på dokumentet og / eller med andre objekter / tekst i afsnittet "Arranger". Placer JPEG automatisk på dokumentet med "Position" -værktøjet. Vælg "Bring foran" eller "Send tilbage" for at lag objekter eller "Tekstindpakning" for at omplacere tekst. Brug knapperne i den sidste kolonne til at justere din JPEG kant til kant med andre objekter, gruppere objekter eller rotere den rotere din JPEG.

Trin 5

Trim eller ændre størrelsen på din JPEG i afsnittet "Størrelse". Trim billedet med “Beskær” -knappen. Skift billedhøjde og bredde krav i områderne "Formhøjde" og "Formbredde". Hvis du vil indtaste størrelse, skalering, beskæring eller rotationsværdier i et enkelt vindue, skal du klikke på ikonet (højre pegende diagonal pil) i højre hjørne af afsnittet "Størrelse" for at åbne vinduet "Størrelse".

Gem din redigerede JPEG som en del af dokumentet eller som et separat objekt.