8 nye Apple Watch-reklamer og 2 Apple TV-annoncer, der nu flyver

Apple har frigivet en række nye Apple Watch-reklamer, med otte forskellige annoncer, der kører for at demonstrere forskellige funktioner i enheden. Derudover har Apple også udgivet et par nye Apple TV-annoncer.


Apple Watch-reklamerne indeholder en række aktører og berømtheder, der bruger uret i forskellige situationer, mange med fokus på konditionens sporingsevner, som gør det muligt for enheden at overvåge hjertefrekvensen og fungere som en skridttæller blandt en række andre Aktivitetssporing færdigheder tilbydes gennem tredjeparts apps. Andre Apple Watch-reklamer lægger vægt på udstyrets indbyggede funktioner til at spore en tabt iPhone og bruge tredjeparts apps til at kontrollere lys eller underrette brugeren, når det regner.

Apple TV-reklamerne indeholder også berømtheder og fokuserer på udstyrets evner til at afspille indhold med talekommandoer gennem Siri Remote, samt at interagere med video og film på skærmen gennem forskellige kommandoer.

Alle reklamerne er indlejret nedenfor for visning, og du vil sandsynligvis se dem, der snart kommer på fjernsynet, hvis du ikke allerede har det.

Bytte rundt:

Klatre:

Række:

Jage:

Golf:

Find:

Regn:

Overraskelse:

Apple udgav også en reklame for Apple TV med basketballspiller Kobe Bryant, kaldet Father Time:

Og en anden Apple TV-reklame, der indeholder et par skuespillere i karakterkjole ved hjælp af enheden:

De fleste af disse pletter passer ind i lignende temaer, der er etableret i tidligere Apple reklamer, selvom min personlige favorit af den nyere batch forbliver Siri Cookie Monster iPhone annonce.