Sådan opbygges et telefonringelys

Det er frustrerende ikke at høre din telefon ringe derhjemme. Dette er særlig bekymret for mennesker, der er hørehæmmede eller dem, der arbejder under støjende forhold. En løsning er at oprette et telefonringelys, der indikerer, at telefonen ringer med et blinkende lys. Hvis du er inden for synet af din telefon, ved du altid, når nogen ringer. Du kan bygge dine egne lys til telefoner med lidt tålmodighed, dygtighed og et par værktøjer.

Trin 1

Frakobl telefonens håndsæt, og vend telefonen på hovedet. Brug en fladskruetrækker til at fjerne skruerne i hvert hjørne af pladen, og træk derefter pladen af ​​telefonens bund.

Trin 2

Find ringetonen inde i telefonen. Brug din fladskruetrækker til at løsne skruerne, der holder ringetonen indeni, og fjern ringetonen.

Trin 3

Find ledningen fra både de positive og negative ledninger på piezo-summeren inde i telefonen. Brug en trådstripper til at løsne dem, og vikl derefter ledningen rundt om summerens stolpe i den modsatte retning af, hvordan skruerne drejer for at undgå flosser.

Trin 4

Tilslut den positive ledning fra piezo-summeren til LED-lyset. Gør det samme med den negative ledning, og tilslut den også til LED-lyset.

Trin 5

Varm et loddejern op i fem minutter. Brug strygejernet til at lodde de eksponerede ender af ledningen, der er fastgjort til skruen på venstre side af telefonens ringetone, og tilslut den til en af ​​de ledende ben i bunden af ​​LED-lyset. Gør det samme for ledningen, der er fastgjort til skruen på telefonens højre side, for at slutte den til den anden ledende stift på LED-lyset.

Trin 6

Brug en håndboremaskine med en 1/4-tommers bor til at skabe et hul i telefonens bundplade. Indsæt LED-lyset gennem hullet, og slut bunden til telefonen igen. Brug din skruetrækker til at stramme skruerne ind igen ..

Sæt håndsættet tilbage på telefonen. Test LED-lyset ved hjælp af din mobiltelefon og ring til telefonnummeret for at se, om lyset fungerer.