Sådan skrives grad temperatur symbol i Mac OS X

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du skriver temperatur / gradersymbolet i Mac OS? At skrive gradersymbolet på en Mac eller en computer kan virke som et kæmpe mysterium, da det ikke er umiddelbart synligt på et tastatur, men det er virkelig ret nemt, hvis du kender den rigtige tastaturgenvej.

Der er faktisk to tastaturgenveje til indtastning af gradersignaler i MacOS og Mac OS X, og du kan indsætte gradertemperatursymbolet i en Mac OS X-app, hvor markøren er placeret ved at trykke på en af ​​følgende tastetrykkommandoer afhængigt af hvilket symbol du vil vise:

Skrivning af gradersymbolerne på Mac

  • Option + Shift + 8 producerer en sådan: Temperatur Symbol: 85 °
  • Option + K tegner et symbol som dette: Grad Symbol: 24˚

Disse tastetryk er universelle og understøttes af overalt, du kan skrive i Mac OS X, det betyder ikke noget, hvilken app du er i på Mac'en. Så længe der er et tekstindtastningspunkt, kan du skrive gradsymbolet, det være sig i sider, meddelelser, ord, Safari, Chrome eller andre tekstredigeringsprogrammer eller tekstbehandlingsprogrammer.

Sådan skriver du Temperatur / Grad Symbol på Mac

For at prøve dette ud selv skal du åbne en Mac-app, hvor du kan skrive, f.eks. Beskeder, Noter, TextEdit, Pages, Microsoft Office.

  1. Åbn en app, hvor du kan skrive på Mac, f.eks. "TextEdit", "Messages" eller "Pages"
  2. Placer din musemarkør, så du kan skrive ind i en tekstindtastningsposition som sædvanlig
  3. Tryk på en af ​​tastaturgenveje for at indtaste gradertemperatur symbolet:
    • Mulighed + K
    • Mulighed + Skift + 8

Det er det, du kan bruge enten tastaturgenvej til at skrive temperaturgradsymbolet. Personligt bruger jeg normalt Option + K, fordi det er det, jeg plejer at huske det letteste, men brug som virker for dig.

Du kan bemærke, at der er to tastaturgenveje, og hver af de to temperatursymboler er lidt anderledes, men jeg kunne ikke fortælle dig hvorfor eller hvad for (måske en for celsius, fahrenheit og kelvin?), Så brug kun hvilken som helst du vil eller måske hvad symbolet er lettere for dig at huske med tastetrykket. Faktisk, hvis du kører tekst-til-tale-motoren på Mac'en over begge gradersymboler, identificerer operativsystemet både som "grader" uden nogen forskel mellem de to. Måske er forskellen kun synlig, med en graders symbol, der er lidt mindre end den anden. Men bortset fra det, hvis det er 35˚ udenfor, nu kan du fortælle nogen uden at skrive hele ordet 'grader', og det er en bonus, ikke?

Af den måde kan du også skrive gradsymbolet i iOS på din iPhone eller iPad med et lille tastaturtrick også.

Dette er enkle ting, selvom det er rigtigt? Nå, jeg fik lige en email fra en slektning, der klart var meget frustreret over, at de ikke kunne finde ud af, hvordan man skriver graden temperatur symbolet i Mac OS X. Jeg grinede om det for et sekund, men så indså jeg er blevet spurgt dette spørgsmål et par gange før især fra de seneste switchers, så klart nogle af de enkle ting bare har brug for en simpel forklaring. God temperaturfortælling, og nyd dit vejr, uanset hvad det er!

Og hvis du ved en anden metode til at skrive gradsymbolet i Mac OS, kan du dele det med os i kommentarerne nedenfor!