Sådan kopieres en krypteret cd

På grund af den skrøbelige karakter af cd'en (CD), vælger mange brugere at kopiere deres lyd- eller software-cd'er til personlig sikkerhedskopiering. At lave nøjagtige kopier af cd'er kræver lidt forudgående viden om kopibeskyttelse eller Digital Rights Management (DRM). Der er mange softwareværktøjer, der kan kopiere lyd- og softwarecd'er uanset deres digitale kopibeskyttelsesmekanismer (se Ressourcer for forslag). Disse softwareprogrammer omgår kopibeskyttelsesmetoder, så du kan kopiere og brænde forskellige cd-medier.

Trin 1

Indsæt den krypterede cd, du vil kopiere, i computerens cd-rom-drev. Indlæs den foretrukne cd-kopieringssoftware.

Trin 2

Naviger til cd-rom-drevet ved hjælp af cd-kopiering software interface, og vælg cd'en til kopiering.

Trin 3

Start cd-kopiering. Mange softwareprogrammer giver dig mulighed for at gemme et diskbillede (f.eks. .Iso, .dmg osv.) På din harddisk for at brænde på en cd på et senere tidspunkt. Anden software giver dig mulighed for at optage direkte fra dit cd-rom-drev til et cd-genskriveligt drev på farten.

Naviger til det sted, hvor du gemte cd-billedet. Du kan vælge at brænde denne fil som et cd-billede med det samme ved hjælp af din foretrukne cd-brændingssoftware, eller du kan gemme filen til at brænde senere. Hvis du vælger at kopiere cd'en på farten til en tom cd-r, skal du fjerne den nyligt brændte cd-r fra bakken og indsætte den i computeren for at teste den kopierede disk.