iPhone 5-udgivelsesdato kunne være 14. oktober

En ny rapport siger, at Apple sorte ud udvalgte feriedage i anden uge af oktober, hvilket tydeligt viser, at iOS 5, iCloud og iPhone 5 forventes at blive udgivet den uge. Specifikt lærte AppleInsider, at Apple " på nogle steder har slået ud ferie tid for medarbejdere fra 9. oktober til 12. og 14. oktober til 15. ".

Flere beviser for en iPhone 5-udgivelse den 14. oktober eller 15. oktober
Den 15. oktober dato er særligt relevant, fordi franske telecom administrerende direktør Stephane Richard udtalte for flere uger siden, at iPhone 5 ville være "ud 15. oktober". På grund af tidszoneforskelle, hvis EU og USA havde tilsvarende udgivelsesplaner, kunne 14 oktober også være udgivelsesdatoen i USA, hvilket kan forklare, hvorfor disse datoer er blacked ud fra medarbejderens feriekalender.

Opbygning af bevis for en iOS 5-udgivelse den 10. oktober
Breaking down de blacked out datoer fra 9 oktober til 12, citerer AppleInsider tre yderligere beviser, der stærkt tyder på, at iOS 5 og iCloud vil blive gjort tilgængelige på disse datoer:

  • AppleCare forventer en stigning i iOS-relateret opkaldsvolumen mandag den 10. oktober
  • Apples historie om tidligere udgivelser viser en iOS-opdatering, der blev udgivet flere dage før en ny hardware-lancering
  • En tilsvarende Twitter-udviklerbegivenhed med specifikt fokus på iOS 5 er planlagt fra 10. oktober til 12. oktober

På samme måde foreslog en tipster med en ret præcis track record, herunder den specifikke OS X Lion-udgivelsesdato, at OSXDaily via Twitter den mandag den 10. oktober ville være en dato for, at noget nyt Apple-produkt eller software bliver offentligt tilgængeligt. Separat har OSXDaily lært, at Apple har rammet op med at ansætte i deres Austin, Texas call center i løbet af den seneste måned for at forberede en stigning i iCloud og iOS relaterede henvendelser.

Apple har kun sagt, at iOS 5 ville blive frigivet i "Fall" i år. Mens alle disse specifikke datoer forbliver officielt ubekræftede og spekulative, er det almindeligt accepteret, at iPhone 5 vil blive annonceret den 4. oktober på et arrangement ledet af adm. Direktør Tim Cook på Apples hjem campus, One Infinite Loop.