Sådan oprettes grafer til prognosesalg i Excel

At være psykisk er ikke nødvendigt for at forudsige fremtidigt salg. Alt hvad du behøver er dine tidligere salgsdata og Excel. Excel gør arbejdet for dig --- ingen programmering eller matematikgrad kræves. For de bedste resultater skal du indsamle mere end et års værdi af data til din baseline. Ellers kan sæsonbetinget forveksles med langsigtet salg. Rækkefølgen af ​​dine data skal være det tidligste salg til det seneste salg. Du skal også sammenligne uger med uger og ikke uger med måneder.

Trin 1

Start Microsoft Excel. Klik på den celle, du vil tilføje oplysninger til, og indtast eller kopier dine data, og tryk derefter på "Enter" -tasten. Fortsæt med at tilføje dine data, inklusive overskrifter, i regnearket efter behov.

Trin 2

Klik på det øverste hjørne af dine data, og træk musen diagonalt til det nederste hjørne for at fremhæve alle dine data. Klik på "Indsæt" fra hovedmenuen, og klik derefter på et nonstack-søjlediagram fra rullemenuen.

Trin 3

Klik et vilkårligt sted på diagrammet for at vælge det, og klik på "Formler" i hovedmenuen. Klik på "Layout" og derefter "Analyse". Klik på "Trendline" og derefter "Lineær Trendline."

Forudsig fremtidigt salg ved at klikke på "Trendline" og derefter på "Flere Trendline-muligheder." Klik på "Vis R-kvadratværdi på diagram", og klik på "Lineær". Klik på "Luk" for at acceptere.