Sådan opdateres en Garmin Nuvi 200

Nye placeringer og veje springer op regelmæssigt. Garmin Nuvi 200-navigationsenheden har evnen til at vise dig lokale virksomheder omkring dig, såsom restauranter, tankstationer og hoteller. Hvis du bruger Garmin Nuvi 200 globale positioneringssystemmodtager, og dine GPS-kort ikke er opdaterede, har du ikke de mest aktuelle oplysninger. For eksempel, hvis en ny vej er blevet tilføjet, eller en vej er blevet lukket, kan det at medføre vidende så meget forårsage en alvorlig forsinkelse i dine rejser. Plus nye virksomheder identificeres ikke på dine gamle kort. Garmin tilbyder en gratis softwareopdatering, der giver dig mulighed for at opdatere kort til din Nuvi 200 direkte fra din computer.

Trin 1

Åbn din webbrowser, og gå til webstedet "Garmin WebUpdater".

Trin 2

Klik på linket "Download den nyeste version af WebUpdater-software" fra Garmins websted. Følg installationsanvisningerne for at fuldføre download af softwaren.

Trin 3

Tilslut den ene ende af et USB-kabel til din Garmin Nuvi 200 og den anden ende af USB-kablet til din computer. WebUpdater-softwaren søger automatisk efter de nødvendige opdateringer til din GPS.

Klik på "Ja", hvis WebUpdater giver dig besked om, at der er en opdatering til din Nuvi 200, og du vil installere den. WebUpdater installerer softwaren og advarer dig, når det er sikkert at frakoble din GPS-enhed fra computeren. Hvis der ikke er nogen opdateringer tilgængelige, giver det dig besked.