Sådan konverteres din Nintendo Wii til en DVD-afspiller

Elementer, du har brug for

  • "The Legend of Zelda: Twilight Princess"

  • Windows-pc med SD-indgang

  • SD kort

Mens Nintendo Wii inkluderer et DVD-drev, har det faktisk aldrig spillet standard DVD'er. Nintendo har lovet en download, der giver mulighed for DVD-afspilning i et stykke tid, men mange er trætte af at vente. Heldigvis har specialister på hjemmebrygget været hårdt på at prøve at finde en alternativ løsning.

Tag et rent SD-kort, og formater det til et FAT-16-filsystem. Dette kan gøres ved at gå til Denne computer, højreklikke på SD-kortet og vælge "Format". Derfra skal du være i stand til at vælge FAT-filsystemet. Du kan også mærke dette SD-kort. Navngiv det noget som "Twilight Hack" eller "WiiDVD", så du ikke glemmer, hvad der er på dit kort.

Download WiiBrew-programmet til din computer fra dets websted.

Kør WiiBrew-installationsprogrammet. Alt hvad du har brug for installeres på dit formaterede SD-kort. Når du bliver bedt om at vælge, hvilke pakker der skal installeres, skal du vælge Twilight Hack (USA), Homebrew Channel og DVDX.

Træk en kopi af "The Legend of Zelda: Twilight Princess." Der vil være nogle bogstaver og tal på tekstens indre cirkel. Vær opmærksom på disse numre, og vælg hvilken version af Twilight Hack (enten version 0 eller 2), du har brug for, når du prøver at udføre applikationen. Når alt er downloadet, skal du fjerne dit SD-kort.

Start "The Legend of Zelda: Twilight Princess" og opret en ny gem-fil. Dette vil til sidst blive slettet.

Sluk for systemet, og indsæt derefter SD-kortet. Start systemet igen og slet de gemte data, du lige har oprettet. Udskift den med Twilight Princess-filen, som du gemte på dit SD-kort. Du kan gøre dette ved at gå til "Data Management" og kopiere filen fra dit SD-kort til Wii-hukommelsen.

Start "Legenden om Zelda: Twilight Princess", og vælg Twilight Hack fra dine gemte spil. Derfra starter spillet op, og der vil være en karakter lige foran dig. Gå op og tal med den karakter, og det vil starte hacket.

Accepter et par ansvarsfraskrivelser, og afslut installationen. Når dette er afsluttet, vil du se den nye hjemmebryggede kanal i din Wii-menu.

Vælg den hjemmebryggede kanal, og vælg derefter DVDX-installationsprogrammet. Vælg normal installation, og vent på, at installationen er afsluttet.

Sluk for din Wii, og fjern SD-kortet.

Sæt SD-kortet tilbage i din computer, gå til Hackmii.com og download "Mplayer" -applikationen til apps-mappen på dit SD-kort.

Tag SD-kortet tilbage ud af din computer, indsæt det i Wii og bring homebrew-kanalen op igen, og vælg Mplayer.

Indsæt en DVD, og ​​se film med din Wii, når du vil.

Tips

Wii-mote-kontrol til DVD-afspilning er "A" til pause; højre / venstre for at søge frem eller tilbage; +/- for at springe til næste eller forrige kapitel.

Advarsler

Du skal bruge "The Legend of Zelda: Twilight Princess" til Wii. Intet andet spil fungerer med denne hjemmebryggede modifikation. Denne metode er ikke licenseret af Nintendo.