Sådan opsættes Find min iPhone (eller iPad eller Mac)

Hvis du ikke har konfigureret iCloud og Find My iPhone endnu, er det nu en god tid at gøre det. Følg vores vejledning nedenfor om hvordan du får det til at blive konfigureret på en iPad, iPhone, iPod og en Mac, og læs videre for en historie om, hvordan en politibetjent anvendte applikationen til at finde en iPhone tyv og returnere enheden til den retmæssige ejer.


Dette er let at oprette, så vent ikke. Du skal bruge iOS 5 eller nyere på iPhone, iPad eller iPod touch eller OS X 10.7.2 eller nyere på Mac.

Opsætning Find min iPhone (eller iPad)

Du skal bruge et Apple ID, iOS 5 eller nyere på en iPad, iPhone eller iPod touch og iCloud setup.

  • Start appen Indstillinger
  • Find og tryk på "iCloud" - hvis du bliver bedt om et Apple ID, har du ikke konfigureret iCloud endnu
  • Nede i bunden af ​​iCloud-indstillinger skal du søge efter "Find My iPhone" og skifte til "ON", lad appen bruge placeringstjenester

Det er så nemt at tænde, men du er ikke helt færdig endnu, fordi du vil også gerne installere Find My iPhone-appen til iOS. Find My iPhone-applikationen er en gratis download på iOS App Store, og lader dig finde iOS-enhederne eller Mac'erne på et kort, sende beskeder og pings til enhederne og slet slette dem af deres data på afstand.

Opsætning Find min Mac

Hvis du antager, at du allerede har iCloud aktiveret i OS X 10.7.2, er det meget let at oprette Find My Mac:

  • Start systemindstillinger
  • Klik på "iCloud"
  • Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Find min Mac" og klik derefter på "Tillad"

Mac'en vil nu være tilgængelig via iOS Find My iPhone-appen på enhedslisten, og den kan også peges på et kort ved hjælp af iCloud.com-webstedet.

Bevis i Pudding: Politi Catch iPhone Thief Brug af iCloud
Vent ikke, før det er for sent. Denne venlige påmindelse kommer til os fra en nylig New York Times-artikel, som beskriver historien om en politibetjent, der bruger iCloud til at buste en iPhone tyv og returnere iPhone til sin retmæssige ejer uden brug af den gratis Find My iPhone-tjeneste:

Ægten på ærmet af Officer Garland, en ivrig Apple forbruger, blev noget kaldet "Find My iPhone", en gratis 5, 4 megabyte software eller app, som han havde på iPhone i lommen.

Punching i offerets Apple ID ... han hurtigt fastslået af placeringen af ​​et lille gråt telefonikon på et digitalt kort, at røveren var nær 8th Avenue og 51st Street.

Som Officer Garland og hans partner kørte der, skiftede signalkilden, tættere på 8th Avenue og 49th Street. Der gik en mand, der senere blev identificeret af politiet som George Bradshaw, 40, New Lots, Brooklyn, uden for et Food Emporium.

Officer Garland skubber "Play Sound" knappen på sin telefon. Øjeblikket begyndte et pingende bip - ikke i modsætning til lyden af ​​en ubåds sonar - at udsende fra Mr. Bradshaw, 20 meter væk.

Offeret identificerede senere røveren og fik sin iPhone tilbage.