Hvordan vælges vinderen af ​​HGTVs "Dream Home"?

Hvis du ser det populære HGTV-show "Dream Home", undrer du dig måske over, hvordan vinderen bliver valgt. Da deltagerne kan maile deres poster eller komme ind online, virker det som en kompliceret proces, der kan blive meget forvirrende. Heldigvis er der faktisk en simpel proces, der følges, der forenkler tingene ganske lidt.

Hvordan vælger HGTV vinderen?

HGTV vælger vinderen af ​​deres "Dream Home" -konkurrence på en måde, der svarer til den måde, lotterinumre vælges på. Det gøres på en retfærdig og interessant måde, der kan være lidt spændende. Det er en proces, der involverer at dele de poster, der blev foretaget online og via mail.

Indlæg deles

Hvordan vælges vinderen af ​​HGTVs drømmehus?

Den allerførste ting, der skal gøres ved posterne, består i at opdele dem i separate kasser. Postindgangsposterne er fysisk opdelt i kasser, der blev tildelt nummer et til atten. Der modtoges cirka 900.000 poster med posten. Onlineposterne er opdelt i "virtuelle kasser" ved hjælp af computersystemet. Der blev sendt mere end 38 millioner poster online, og skraldespandene med disse var nummereret fra 19 til 782.

Et kuffertnummer bliver tegnet

I det næste trin placeres kugler i en skidtkasse, og hver af dem har et nummer fra skraldespandene, der spænder fra 1 til 782. Det antal, der bliver trukket fra skidtkassen, er det første trin i valg af vinder. Hvis tallet var 1 til 18, repræsenterede det en af ​​de fysiske kasser, og det ville være adskilt fra resten. Hvis den trukkede kugle har nummeret på en virtuel kasse, trækkes den op på computeren.

Vindende indgang er valgt

Hvis den valgte papirkurv var en fysisk, ville en konvolut blive tilfældigt valgt fra denne papirkurv, og det vil være vinderen. Hvis den valgte papirkurv var virtuel, ville computeren være indstillet til at rulle gennem posterne, og da den ruller gennem posterne, trykkes der på mellemrumstasten. Dette stopper processen og vælger tilfældigt den vindende post.

Vinderen bliver senere annonceret

Når valget er foretaget, vil en vinder blive annonceret. Dette gøres normalt i et live præsentationsshow på HGTV. Mange deltagere og andre fans af showet venter spændt på den heldige vinders overraskelses "baghold". Processen med, hvordan vinderen vælges, er designet til at være så tilfældig og så retfærdig som muligt. Der er ingen behov for færdigheder eller andre krav.