Optag Time-Lapse Video med iPhone-kameraet

Af de mange kameraforbedringer, der ankom til iPhone med udgivelsen af ​​moderne iOS, er måske en af ​​de mest sjove og interessante at bruge Time-Lapse-funktionen. Ikke lang tid siden blev Time-Lapse fotografering og video betragtet som ret avanceret, men iPhone gør det så simpelt, at det er ret bogstaveligt, at enhver kan optage en højkvalitets time-lapse video med slet ingen indsats. Vi skal demonstrere, hvordan du bruger den nye Time-Lapse-funktion på iPhone, og giver et par tips til at få det bedste resultat med dine videoer.


For lidt hurtig baggrund virker time-lapse ved at reducere optagelseshastigheden for optagelsesbilleder i en video, og den reducerede framerate giver den illusion, at tiden i videoen bevæger sig hurtigere, som om en video bliver sped eller bortfaldende. Virkningen er rigtig flot og kan bruges til at optage alt fra en blomstrende blomst, til at zoome rundt om en by eller vej, skyer, der flyver på himlen (som er vores eksempelvideo nedenfor), eller folk flytter rundt manisk i en scene, eller hvad du ellers vil have.

Sådan optages Time Lapse Video med iOS Camera App

Som allerede nævnt skal du have den nyeste version af iOS for at have denne funktion på iPhone og en temmelig moderne iOS-enhed. De nyere iPhones registrerer timelaps i højere opløsningsvideo end ældre modeller.

  1. Åbn kameraapplikationen på iPhone som sædvanlig, og træk over (eller ned), indtil du er på "Time-Lapse" -valg
  2. Tryk på knappen "Optag" for at begynde at fange time-lapse video
  3. Tryk på den samme knap for at afslutte time-lapse-optagelsen og gem den til iPhone som en video

Bemærkelsesværdigt simpelt, ikke? Det er, når videoen er færdigoptagelse, finder du den i afsnittet Fotos "Nyligt tilføjet" eller "Kamera Roll" eller "Videoer" i IOS Photos (ja, det er lidt underligt, at videoer er i fotos app).

Eksempel Time Lapse Videos Shot med iPhone

Du spekulerer sikkert på, hvordan en iPhone-time-lapse-video ser ud, så her er et relativt kort eksempel på, at jeg fangede en time-lapse video af skyer, der passerer over nogle nærliggende træer.

Det er ret utroligt udseende, ikke? Alt jeg gjorde var at sætte iPhone ned på jorden og pege på nogle træer og begyndte at optage, meget lille indsats involveret trods det faktum, at timelapse ser professionelt frem (vel, i hvert fald til min ganske vist meget amatørfotografisk evne og øjne). Optagelsen formentlig varede næsten et minut lang, hvilket blev kondenseret ned i den korte video, der er adskillige sekunder lang, der burde give dig en ide om, hvorfor det er vigtigt at registrere så længe som muligt for at få de bedste resultater.

Her er en anden, delt af en læser, der indspillede en time-lapse video om at flyve ind og lander i Chicago O'Hare lufthavn:

Phenomenal, right? Disse er blot nogle få eksempler på nogle af de fantastiske footage, du kan fange med tiden på iPhone.

Mens Apple gjorde denne super nem at bruge, lad os bruge nogle specifikke tips til at få de bedste resultater og indhente den bedste time-lapse video mulig.

iPhone Time-Lapse Video Recording Tips

Efter at have spillet med denne fantastiske funktion i et stykke tid, har de følgende tips tendens til at føre til de bedste resultater:

  • Optag i vandret orientering for de bedste resultater (og for at undgå vertikal videosyndrom)
  • Sæt iPhone et sted stabilt for at undgå kameraets jitter eller bevægelse, eller bedre endnu, brug et stativ eller stativ til iPhone eller iPad til at optage videoen
  • Lås eksponeringen og / eller fokus, inden du begynder at optage time-lapse videoen
  • Jo længere tid-lapse videoen er optaget, desto bedre resultaterne - husk, at rammerne forsvinder med vilje for at få hurtigereffekten, så du vil have mere optaget video for at få en rimelig længdeklip
  • Sørg for, at der er nok lagringsplads til rådighed på iPhone for at muliggøre time-lapse-optagelse, funktionen bruger en temmelig stor video cache og buffer, især på nyere modeller, der kan optage i 1080p og / eller 720p høj opløsning video

Du kan tænke på time-lapse som stort set det modsatte af slow motion capture-funktionen, hvilket er et andet rigtig pænt kamera trick, der er indbygget i iPhone nu.

Selv om dette er begrænset til iPhone og iPad med iOS, hvis du bruger OS X på en Mac, føler du dig ikke helt udeladt. Selvom det ikke er indbygget i operativsystemet, muliggør et fantastisk langvarigt gratis værktøj, der hedder Gawker, let indlæsning i OS X ved hjælp af Macs indbyggede iSight / FaceTime-kamera, og det fungerer også rigtig godt.