Flash er ødelagt på Mac: Shameens flashvæg

Flash på Mac er brudt

Steve Jobs er nu berømt for at have kaldt Flash en "CPU hog" og "gammel teknologi", noget jeg ville være enig med på baggrund af min erfaring. Flash er simpelthen brudt på Mac, der er bare ingen afvisning af det. Jeg ved ikke, hvad problemet er, og jeg kommer ikke til at foregive at vide, men jeg ved, at det giver en generel elendig oplevelse at støde på et Flash-websted, når du er på en Mac.

Apples problemer med Adobe Flash-pluginet har været i technyheder meget for nylig, så vi skal vise, hvad klagerne handler om. Det er ligegyldigt hvor godt din browser er, Flash-plugin'en vil nok skrue den op ved at overtage alle mulige CPU-cyklusser. Indlæs et Flash-baseret websted, og din MacBook Pro lyder som om den forbereder sig på at komme ind i jordens kredsløb. Dette er hvad folk klager over, og det er netop derfor, at Apple ikke vil have Flash på deres touch-enheder.

Jeg tror dig ikke, Flash på Mac er smukt skrevet og et vidunderligt kompliment til enhver webbrowser, den er fuld af bløde blomster og vil bage dig kager og lægge dig i seng, mens du kun bruger 1% CPU, når du kører 600 YouTube-videoer!
Jeg ønsker! Hvis du leder efter en sikker måde at smelte ind på din Mac-browser med nogle Flash, skal du se BB 2.0, samarbejdsmusikprojektet, hvor du skal spille forskellige YouTube-videoer for at lave din egen musik ... fancy idé, men jeg kan ikke afspille mere end 8 videoer ad gangen på min Mac uden at uanset hvilken browser der bliver helt uforsvarlig, med Firefox rettet mod det værste og kræver, at en tvunget afslutning skal vende tilbage til sanity (for pladen kan jeg spille dem alle på en relativt svag Windows Netbook ved siden af ​​mig, i enhver browser).

Ok nok er nok, hvad kan jeg gøre som Mac-bruger?
Bortset fra at give udtryk for dine klager (Adobe skal lytte et eller andet sted og forhåbentlig løse problemet), synes jeg det bedste for Mac-brugere, der er træt af Flash's ydeevne, er at blot tilføje en Flash-blokering til deres webbrowser. Her er et par muligheder at overveje:
FlashBlock til Firefox
BashFlash til Chrome
ClickToFlash til Safari

Yderligere læsning på Flash i Mac OS X og iPad / iPhone / iPod debacle:
Dristig Fireball: Apple, Adobe og Flash

ValleyWag: Hvad Steve Jobs sagde under hans Wall Street Journal iPad demo

Og er der noget håb for fremtiden? Nå, måske i en Flash-fri verden takket være iPad:
Kablet: Hvordan iPad omformer internettet uden Flash

[Bemærk] Vi ved, at ovenstående billeder ikke er fotoshoppede. Det er ægte skærmbilleder af Flash-freakouts i Mac OS X på forskellige browsere, nogle fra vores egne OS X-daglige medarbejdere, læsereindlæg, forumrapporter og websøgninger. Vi har personligt bekræftet mange af Flash-problemerne, og vi opfordrer dig til at bekræfte det selv ved at komme på en Mac og indlæse et hvilket som helst Flash-intensivt websted som dette eller simpelthen og desværre at gå til YouTube og afspille en video, mens du har aktivitetsmonitoren åben.

Kære Adobe, det kan måske allerede være for sent, men fix Flash på Mac!