165 Classic Retro PC-spil til Mac OS X

Opdatering: Vi offentliggjorde spillinket under antagelse om, at alle titlerne var abandonware eller freeware, men nogle kommentatorer antyder dette kan ikke være tilfældet. Vi har ikke ressourcerne til uafhængigt at kontrollere enten krav, så vi har trukket ned linket. Når det er sagt, kan du spille mange af de absolut abandonware spil online i din webbrowser på Virtual Apple IIgs. Vi undskylder for enhver forvirring.

Klar til at få dit retro spil på? Gå ikke glip af denne massive samling af over 165 klassiske retro-pc-spil, de er alle gratis at downloade, og de kører helt perfekt i Mac OS X i små selvstændige DOSBox-emulatorer.


Alle dine yndlingsskolespil er her, fra Alone in the Dark, Castlevania, Civilization, Doom, Duke Nukem, Lemmings, MechWarrior, Mega Man, Mortal Kombat, Oregon Trail, Police Quest, Prince of Persia, Quake, Risk, Sim Ant, Sim City, Space Quest, Ultima, Hvor i verden er Carmen Sandiego, Wing Commander, og så meget mere. Chancerne er, hvis du spillede det i 80'erne eller begyndelsen af ​​90'erne, er spillet på denne liste for at downloade.

Få dem alle fra AtomicWindMill: Klassiske pc-spil til Mac OS X

Ifølge værten er spillene alle abandonware, som de siger "Download, Extract, Run & Enjoy!", Så få dem, mens de er varme!

Her er et par skærmbilleder, men af ​​indlysende grunde vil jeg ikke sende dem til alle 165 spil:

Great find via @purplelime