Sådan får du dit SIP-telefonnummer

SIP er en forkortelse for "Session Initiation Protocol." Det er en internetprotokol, der bruges til at starte eller afslutte live video- eller stemmedatasessioner online. SIP-forbindelser kan overføre tale-, video- og e-mail-data fra en bruger til en anden. SIP-forbindelser bruges ofte af VoIP eller Voice Over Internet Protocol, tjenester som en måde at give folk mulighed for at have en telefonsamtale over Internettet. At få et SIP-telefonnummer kræver, at du får en SIP-adresse og derefter bruger den med et eksisterende telefonnummer.

Trin 1

Opret en konto hos en SIP- eller VoIP-tjenesteudbyder som sipphone.com, ringcentral.com eller onsip.com.

Trin 2

Installer VoIP- eller SIP-udbyders softphone-software på din computer. Forstå, at softphone giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald over internettet fra din computer.

Trin 3

Skriv det nummer, du modtager fra udbyderen, ned, når du tilmelder dig service. Alternativt, hvis du allerede har SIP-tjeneste, men har forlagt eller glemt dit SIP-telefonnummer, skal du hente det ved at starte softphone-programmet på din computer. Tryk på "*" eller asterisk-knappen på softphone-skærmen to gange for at høre dit SIP-nummer gentages tilbage til dig. Skriv dette nummer ned på et sikkert sted, hvor du ikke mister det.

Brug din SIP-telefon til at foretage opkald til andre SIP-telefonnumre eller til ethvert telefonnummer over hele verden eller til at viderestille telefonopkald fra hvor som helst overalt til din SIP-telefon.