Benchmark SSD & Hard Drive Performance med diskhastighedstest til Mac OS X

Vil du sammenligne harddiskens ydeevne eller se lige hvor stor en hastighedsforskel, som SSD-opgraderingen havde? Tag det gratis diskhastighedstestværktøj fra Mac App Store, det er en hurtig og enkel måde at måle drevets ydeevne på. App'en fungerer ved at oprette store blokke af midlertidige data, der er skrevet til drevet og derefter læses, hvilket giver mulighed for en ensartet benchmark på tværs af flere Mac'er eller diske. Brugergrænsefladen er let at forstå, og der er ingen dikkedarer, bare start appen, og testen starter.

  • Download diskhastighedstest gratis fra Mac App Store

Det er ikke ligefrem videnskabeligt, men det giver dig en god ide om ydeevneændringer med opgraderinger eller forskellige diske. Bemærk blot læsnings- og skrivehastighederne både før og efter en opgradering, eller få dine venner til at køre det på deres Mac for at teste hastigheder på tværs af drev.

For eksempel kan en MacBook Air skrive til en SSD på omkring 180mb / sec og læse ved 220mb / sec, mens en standard 5400 omdr./min. I en MacBook Pro kun må skrive ved 45mb / sec og læse ved 60mb / sec. Mange tredjeparts SSD'er udfører endnu bedre end MacBook Air, og disse slags numre kører rigtigt hjem til den daglige præstationsforøgelse, du får se med en SSD-opgradering. Hvis du er på markedet for en, skal du tjekke tilbudene på SSD-drev på Amazon og få dig en tidlig julegave.