Download iOS 11 Beta 2, MacOS High Sierra Beta 2, og mere nu tilgængelig for udviklere

Apple har udgivet den anden betaversion af iOS 11, MacOS 10.13 High Sierra, tvOS 11 og watchOS 4. Hver opdatering er tilgængelig nu for brugere, der deltager i udviklerens beta-testprogrammer.

Den nemmeste måde at få beta 2 opdateringer til iOS 11, MacOS High Sierra, tvOS 11 og watchOS 4 er via software-opdateringsmekanismerne over luften. Hvis du er en udvikler og endnu ikke har tilmeldt en godkendt enhed med en beta-profil, kan du gøre det på webstedet for Apple Developer Center.

iOS 11-udvikler beta 2 er tilgængelig nu via softwareopdateringsmekanismen i app'en Indstillinger for iOS.

macOS High Sierra 10.13 udvikler beta 2 er tilgængelig som en opdatering via fanen Mac App Store Updates.

watchOS 4 beta 2 og tvOS 11 beta 2 er også tilgængelige nu fra deres respektive software opdaterings mekanismer.

Beta operativsystemer er notorisk upålidelige og ustabile og er derfor ikke egnet til regelmæssige brugere. Sikkerhedskopier altid en enhed, før du installerer beta system software.

Teknisk set kan udviklerens preview-build af iOS 11 beta installeres af alle uden en udviklerkonto eller UDID-registrering, men det anbefales ikke at gøre det. Disse tidlige beta-konstruktioner er kun beregnet til udviklere.

Ikke-udviklere, der er interesseret i at køre beta system software til at eksperimentere med de mere fascinerende nye funktioner i iOS 11 og funktionerne i macOS High Sierra 10.13 vil have mulighed for at gøre det senere i den måned, hvor Public Beta testprogrammet åbner for macOS High Sierra og iOS 11.

Hvis du har installeret iOS 11 beta og beslutter dig for at nedgradere fra iOS 11 beta tilbage til iOS 10, kan du gøre det med disse instruktioner

De endelige versioner af iOS 11 vil blive frigivet i efteråret, og MacOS High Sierra har en lignende udgivelsesdato bane.