Konverter PNG til JPG eller Konverter JPG til PNG

Konvertere en PNG-fil til JPG eller konvertere JPEG til PNG er virkelig nemt i Mac OS X. Du kan bruge det indbyggede Preview-værktøj til at udføre filformatændringen, og Preview er et godt valg, da det er bundtet med alle versioner af OS X, hvilket betyder, at det ikke betyder noget, hvilken version af software du har installeret på Mac'en. Ingen yderligere downloads er nødvendige, Preview er bygget lige ind.


Her er de nødvendige trin til at konvertere PNG / JPG som ønsket med Preview:

  1. Start PNG- eller JPG-filens oprindelse i Preview-appen til OS X, gør dette ved at dobbeltklikke eller trække det i preview-ikonet
  2. Naviger til Fil-menuen og vælg "Duplicate" (i moderne versioner af OS X) - dette trin er ikke nødvendigt i ældre versioner af Preview-appen, så hvis Mac'en er virkelig gammel, vil du ikke se Duplicerings-indstillingen, du kan derfor springe dette og gå direkte til Eksporter eller Gem som
  3. Når den nylige duplikatfil åbnes i Preview, skal du trække filmenuen igen og gå ned til "Eksporter" (eller vælg "Gem som").
  4. Vælg "JPG" eller "PNG" under rullelisten "Format"
  5. Klik på "Gem" for at eksportere filen konverteret til det nye billedformat

Din PNG-fil er nu konverteret og gemt som en JPG-fil til det sted, du har angivet i Finder! Hvis du vil, kan du gå tilbage og slette oprindelsesfilen, det er op til dig.

Du kan naturligvis ændre processen og gemme enhver åbnet billedfil til et nyt billedfilformat for at gøre en lignende konvertering til andre understøttede filtyper, og mange billedformater understøttes af Preview this way.