Sådan tilsluttes en bærbar computer til et DJ-system

DJ'er bruger undertiden laptops til at oprette og afspille digitale afspilningslister. Derudover kan nogle DJ'er muligvis bruge digitale pladespillere, der giver dem mulighed for at "ridse" musik digitalt uden at bruge vinylplader. Opsætningen gør det muligt at dirigere lyd fra den bærbare computer gennem pladespillerens lydkort og manipulere, inden den går ud gennem mikserbrættet og højttalerne.

Til direkte lydudgang fra bærbar computer til højttaler eller miksesystem

Trin 1

Tilslut den ene ende af 1/8 tommer lydkablet til dit lydudgangsstik (hovedtelefonstik) på din bærbare computer.

Trin 2

Sådan tilsluttes en bærbar computer til et DJ-system

Tilslut den anden ende til lydindgangsstikket på dit mikserbræt. Hvis blandekortet har to lydindgange pr. Lydkanal, skal du slutte et 3,5 mm kabel til Y-splitteren. Tilslut derefter de røde og hvide ender af Y-splitteren til et RCA-lydkabel.

Tilslut hvert af disse kabler til lyden i jackstik på blandebrættet.

Tilslutning af bærbar computer til et kort og digitale pladespillere

Trin 1

Tilslut den digitale pladespiller USB-forbindelse til en tilgængelig USB-port på den bærbare computer.

Trin 2

Tilslut 1/8 tommer lydkabel til hovedtelefon- eller line-out-stikket på den bærbare computer.

Trin 3

Tilslut den anden ende af lydkablet til lydindgangsstikket på pladespillerne. Brug Y-splitteren, hvis pladespilleren har en lydstik med to jackstik. Hvis pladespillerne mangler lyd, betyder det, at USB-forbindelsen er den primære forbindelse. I dette tilfælde skal du slutte lydkablerne direkte fra den bærbare computers lydudgang til blandekortet.

Tilslut RCA-lydkablerne til Y-splitteren, og tilslut den anden ende af lydkablerne til lydindgangen på en af ​​mixerkortkanalerne.