Sådan oprettes en bogdatabase

Databaser kan bruges til alt fra at holde styr på dine husholdningsbesiddelser til at spore tusindvis af ansatte på tværs af din virksomhed. Men uanset hvad du planlægger at bruge databasen til, er de grundlæggende byggesten i databasedesign de samme. Databaser bruger tabeller til at gemme deres oplysninger, hvor hver tabel indeholder et antal relaterede felter. I tilfælde af en bogdatabase skal du sørge for, at din tabel indeholder tilstrækkelig identificerende information til hurtigt og nemt at finde de bøger, du har brug for.

Trin 1

Log på din computer, og åbn dit databaseprogram. Klik på menuen "File", og vælg "New" på listen over muligheder.

Trin 2

Klik på fanen "Tabeller", og vælg "Opret tabel i designvisning." Muligheden for designvisning giver dig maksimal fleksibilitet, når du bygger dit bord og indtaster dine felter.

Trin 3

Bestem, hvilke oplysninger der er unikke for hver post. I tilfælde af en bogdatabase vil dette sandsynligvis være ISBN-koden, da hver bog har sit eget unikke ISBN.

Trin 4

Indtast ISBN som det første felt. Fremhæv dette felt, højreklik og vælg "Primær nøgle." Dette gør ISBN til indekset for databasen og gør søgninger hurtigere. Det vil også sikre, at ingen ny post kan indtastes uden et gyldigt ISBN.

Trin 5

Indtast resten af ​​felterne. I en bogdatabase kan felterne indeholde "Forfatternavn-først", "Forfatternavn-sidste", "Titel" og "Udgivelsesdato."

Trin 6

Klik på menuen "File", og vælg "Save" for at gemme din tabel. Giv din tabel et beskrivende navn som "Bøger".

Trin 7

Klik på fanen "Formularer", og vælg "Opret formular ved hjælp af guiden." Dette er den nemmeste måde at oprette en dataindtastningsformular på.

Trin 8

Vælg tabellen "Bøger", og klik på de felter, du vil medtage. Det er generelt en god ide at medtage alle felter i databasen, når der oprettes en dataindtastningsformular.

Vælg udseendemulighederne for din formular og klik på "Finish" for at udfylde din formular. Formularen åbnes, så du kan få vist den. Indtast dine data i formularen, når du får hver ny bog. De data, der indtastes i formularen, gemmes automatisk i den underliggende tabel.