Safari 9 til OS X Yosemite & OS X Mavericks Udgivet

Apple har udgivet Safari 9 til Mac-brugere, der kører OS X Yosemite og OS X Mavericks. Udgivelsen tilføjer nogle af de nyere funktioner, der lånes fra El Capitan-versionen af ​​webbrowseren til Safari, der kører på tidligere udgivelser af Mac OS.

Måske er den mest bemærkelsesværdige funktion, der tilføjes i Safari 9, evnen til at dempe lyd, der kommer ud af andre faner, der er åbne i Safari-browseren, men der er et par andre gode tilføjelser samt forbedringer af sikkerheden.

Udgivelsesnotater, der følger med Safari 9 til OS X Mavericks og OS X Yosemite, er nedenfor:

- Tilføjer kontroller for at dempe lyd i Safari faner

- Tilføjer yderligere visningsindstillinger til Safari Reader

- Forbedrer websitet AutoFill-kompatibilitet

Opdateringen er tilgængelig nu fra Mac App Store, der findes i afsnittet Opdateringer.

Avancerede Mac-brugere kan også finde Safari 9-opdateringen fra Terminal-baseret softwareupdate-hjælpeprogrammet, som kan installeres med følgende kommandolinjens syntaks for OS X Mavericks:

softwareupdate -i Safari9.0Mavericks-9.0

For OS X Yosemite ville syntaksen være:

softwareupdate -i Safari9.0Yosemite-9.0

Opdateringen kommer fra de samme Apple-servere, uanset om de er hentet fra kommandolinjen eller fra Mac App Store.

Mange Mac-brugere har opholdt sig hos OS X Mavericks af forskellige årsager, lige fra appkompatibilitet til brugergrænsefladens præferencer, til generel ydeevne. Generelt, hvis din Mac fungerer godt med OS X Mavericks, kan du bare opdatere til Safari 9 og blive sat sammen med OS X 10.9.5, mens Mac-brugere, der for øjeblikket kører OS X Yosemite, generelt serveres godt ved at opdatere til OS X El Capitan, som indeholder den nyeste version af Safari med endnu flere funktioner, med især bedre ydeevne end OS X Yosemite tilbydes.

Dem, der er interesseret i at opgradere OS X generelt, finder, at OS X El Capitan kan downloades og installeres nu.