Sådan bruges Diablo 2 Hero Editor

Elementer, du har brug for

  • Diablo II

  • internetforbindelse

  • Enhver Diablo II Hero Editor

"Diablo II" og "Diablo II: Lord of Darkness" -udvidelsen er populære actionrollespil oprettet af Blizzard til pc- og Mac-platforme. Serien har fremtrædende nivellering og indsamling af bytte for at komme videre i spillet, og det kan tage snesevis af timer for en karakter i spillet at nå spillerens ønskede niveau. Diablo II Hero Editing-programmer giver spillerne mulighed for at tilpasse deres karakters statistik og opgørelse ned til mindste detalje.

Opret en ny karakter. Dette kan gøres i enten editoren ved at klikke på knappen "New Hero" eller det kan gøres i spillet.

Rediger karakterens statistik i det ønskede omfang. Husk, at spillet genkender, hvornår statistikken er for høj, og det kan resultere i angreb, der gør et punkt med skade, så hold tallene noget realistiske.

Føj kraftfulde våben til din beholdning. Du kan vælge at tilføje unikke genstande fra spillet eller at lave dine egne, endnu stærkere våben i redaktøren.

Tildel færdighedspunkter til din nye karakter i redaktionens færdighedssektion. Tredive er det maksimale niveau for enhver færdighed.

Gem din karakter i redaktøren, åbn "Diablo II" og test ham. Hvis du finder ud af, at karakterens opbygning er utilfredsstillende, skal du vende tilbage til redaktøren for at finjustere.

Tips

Sørg for, at din helteditor er kompatibel med den nyeste version af "Diablo II." Hvis du ikke kan finde en editor, der fungerer med den nyeste version, skal du prøve at installere en ældre version af "Diablo II."

Advarsler

Hero Editors er uofficiel og ikke-licenseret Diablo-relateret software og skal virusscannes og generelt kontaktes med forsigtighed.