Sådan anvender du en skygge i After Effects

Adobe After Effects er postproduktionssoftware, der gør det muligt for videoredigerere og grafikere at tilføje specielle effekter til deres videoer. En skygge er en af ​​programmets specialeffekter, der kan tilføjes for at give din video et mere professionelt udseende af høj kvalitet. Drop skygger giver tekst og grafik på skærmen flydende udseende ved at oprette en "skygge" version bag den originale version. Drop skygger bruges ofte af filmstudier, nyhedsudsendelsesstationer og håbefulde filmskabere.

Vælg den tekst eller det billede, som du vil tilføje en skygge til, i vinduet "Lag". Drop skygger er effektive på fritflydende tekst eller grafik, såsom vandmærker eller kreditter på skærmen. Vælg kun ét lag ad gangen, fordi du vil oprette modstridende dropskygger, hvis du har mere end et objekt valgt at skygge.

Klik på "Effekt", "Perspektiv" og derefter "Drop Shadow." Dette åbner et "Effects Control" -vindue for dit valgte lag og objekt.

Rediger din skygges attributter ved hjælp af vinduet "Effektkontrol". Dette vindue giver dig mulighed for at redigere flere dele af din skygge for at opnå det ønskede udseende. Indtast en "Opacitet" -procent; dette tal repræsenterer graden af ​​mørke eller lys i din skygge. Rediger også din skygges retning og afstand fra kilden sammen med dens blødhed og skygge farve.

Tips

Gem altid en kopi af dit arbejde før og efter redigering. Gemme kopier sikrer, at du ikke mister værdifulde data under redigeringsprocessen.