Gendan slette voicemail på en iPhone

Hvis du ved et uheld har slettet en telefonsvarer på en iPhone, kan du normalt hente disse meddelelser ved at kigge igennem en noget ukendt "Slette meddelelser" -liste, der er en del af telefonappen i iOS. Selvom denne funktion er lidt kendt, er det ret nemt at bruge, og hvis du håber at finde gamle eller slettede voicemails på iPhone, er dette det første sted du skal se.

Sådan genopretter du slettede voicemail meddelelser fra iPhone

Du kan ofte få adgang til slettede voicemail-meddelelser direkte på iPhone selv, hvilket gør det muligt at finde udskrevne voicemail-meddelelser på enhver iPhone:

  1. Tryk på Telefon og "Voicemail" som sædvanlig
  2. Rul hele vejen til bunden af ​​talebeskedslisten og kig efter og tryk på "Slette meddelelser"
  3. Find og vælg det voicemail, du vil lytte til eller gendanne:
    • Afspil: Tryk på voicemail beskeden og derefter afspilningsknappen for at lytte til den, eller
    • Gendan: Tryk på meddelelsen, og vælg derefter "Undelete" for at flytte voicemail tilbage til den gemte liste og ud af slettede meddelelser

Det er ligegyldigt, hvilken version af iOS iPhone'en kører, så længe iPhone understøtter visuel voicemail, kan de muligvis findes her.

IPhone gemmer faktisk alle slettede voicemails i denne liste, så længe du ikke har været her før og valgt "Ryd alle" - som permanent ødelægger alle slettede beskeder - hvilket gør det ret nemt at gendanne voicemail, du har slettet fra Hovedmeddelelsesliste.

Finde voicemail-filer på iPhone-filsystemet

Brugere med midler til at få adgang til fysiske filer på iPhone-filsystemet kan også genoprette de faktiske '.amr' voicemail-filer, enten fra sikkerhedskopier eller fra selve telefonen ved hjælp af flere tekniske foranstaltninger (enten via tredjeparts apps, sftp, jailbreaking osv.) . Til den tekniske løsning gemmes disse iPhone-voicemails som mange .amr-filer på selve telefonen på følgende mappebane:

/private/var/mobile/Library/Voicemail

Igen er det vigtigt at nævne, at mappen ikke er tilgængelig for brugere uden at bruge et tredjepartsværktøj, eller uden at bruge ftp til at få adgang til en jailbroken iPhone. Meddelelserne er også indeholdt i standard iPhone backup, som gemmes lokalt på den synkroniserede computer, men de kan ikke læses eller lyttes til, da de er indeholdt i databasefiler, ligesom SMS-filerne. Avancerede brugere kan dog stadig udtrække filerne.

Jeg har haft en iPhone siden de først kom ud, men jeg var ikke opmærksom på denne funktion, indtil @atinirao nævnte det i en tweet. Godt tip!