Sådan oprettes en trådløs router fra Belkin med Comcast

Der er ingen grund til at understrege, at du konfigurerer din trådløse Belkin-router til at arbejde med din Comcast-internettjeneste. På trods af forskelle i hardware er trådløse routere designet til at arbejde med forskellige produkter og tjenester. Processen tager kun et par minutter, og alt hvad du behøver er et sæt netværkskabler. Processen svarer til at forbinde en router på hjemmet til en internetudbyder.

Fjern strømkablet fra bagsiden af ​​dit Comcast-kabelmodem.

Sæt Ethernet-kablet i "Internet" -porten på modemmet.

Indsæt den anden ende af kablet i "Internet" -porten på bagsiden af ​​den trådløse Belkin-router. Sæt routerens strømforsyning i en stikkontakt i nærheden. Tilslut netledningen til Comcast-modemet.

Indsæt Belkin Setup CD, der fulgte med routeren, i din computers diskdrev. Vent på, at installationsguiden starter. Klik på "Setup" i det vindue, der vises.

Indtast SSID og adgangskode til routeren i de angivne felter. Du kan finde disse oplysninger på netværksoplysningskortet, der er fastgjort til siden af ​​routeren. Klik på "Næste" for at konfigurere Belkin-routeren med din Comcast-internettjeneste. Meddelelsen "Succes" vises, når processen er afsluttet.

Tips

For ekstra sikkerhed skal du ændre SSID og adgangskode, når du har konfigureret routeren til at arbejde med din Comcast-tjeneste. Skriv disse ned på papir og opbevar dem et sikkert sted.