Sådan fejlfindes en Belkin trådløs mus

Trådløse mus fungerer ved enten at forbinde dem via Bluetooth eller via en USB-modtager, der er tilsluttet din computer. Hvis din trådløse mus ikke fungerer korrekt, er der flere mulige løsninger. Ved fejlfinding er det ofte bedst at starte med den mest åbenlyse eller enkleste løsning, inden du går videre til mere komplekse. Disse kan omfatte udskiftning af batterierne i musen og sørg for, at den er parret korrekt med din computer.

Trin 1

Udskift batterierne. Fjern topdækslet på musen, og isæt to nye AAA-batterier, og sørg for, at de positive kontaktpunkter flugter. Tegn på, at du har brug for nye batterier inklusive en stammende markør og et blinkende signal fra din mus.

Trin 2

Fjern interferens mellem modtageren og musen. Din trådløse mus fungerer ikke, hvis den er for langt væk fra modtageren, eller hvis signalet er blokeret af møbler eller andre barrierer; især metal. Hvis du bruger en USB-modtager på en stationær computer, skal du sørge for, at modtageren er mindst 8 tommer fra skærmen, computeren og andet elektrisk udstyr.

Trin 3

Slut musen til modtageren igen. Tænd for musen ved hjælp af kontakten i bunden. For at genoprette en forbindelse skal du trykke på og holde knappen nede i musen, indtil den blinker, og derefter trykke og holde på knappen på modtageren med det samme. De to enheder forbinder, og begge blinker for at indikere, at de kommunikerer.

Nulstil modtageren. Hvis enhederne har kommunikeret tidligere, skal du trykke på reset-knappen på modtageren og vente på, at enheden nulstilles. Musen forsøger automatisk at oprette forbindelse igen, når modtagelsen genaktiveres.