Big Matters Jumbo Universal Remote Programming Instructions

The Big Matters Jumbo Universal Remote er en overdimensioneret fjernbetjening, der er let at se og for stor til at gå tabt i sofapuderne. Denne heftige fjernbetjening er til mennesker med dårligt syn, og de store knapper gør programmeringsprocessen også nemmere. For at programmere fjernbetjeningen skal du trykke på en bestemt række af knapper og indtaste en specialkode til den enhed, du programmerer. Hele processen tager et par minutter at gennemføre.

Trin 1

Tænd for den enhed, som du vil programmere fjernbetjeningen til. Download brugervejledningen fra Remote Central-webstedet, og find kodelisten til din enhed. (Se referencer)

Trin 2

Tryk på og hold den knap, der passer til den type enhed, du programmerer til fjernbetjeningen (f.eks. TV, videobåndoptager, DVD, SAT og CAB), i tre sekunder, indtil indikatorlampen lyser.

Indtast koden til din enhed ved at trykke på de tilsvarende tal i numerisk tastatur. Du skal gøre dette inden for 30 sekunder efter, at indikatorlampen lyser. Derefter slukkes indikatorlampen. Ret fjernbetjeningen mod enheden, og tryk på knappen "Power". Hvis enheden slukker, fungerede koden. Hvis enheden forbliver tændt, skal du gentage processen med en anden kode og fortsætte med at gøre det, indtil en af ​​koderne fungerer.