Sådan oprettes Flash-kort på din computer

Oprettelse af flashkort på din computer kan hjælpe dig, en ven eller dit barn, når du studerer til en eksamen. Memorering af flashkort er en populær studieteknik, og der er flere gratis tjenester, der giver dig mulighed for at oprette, dele og bruge flashkort online eller udskrive dem. For at oprette flash-kort på din computer skal du registrere dig for en konto og bruge et website til skabelse af flash-kort, downloade og installere software til skabelse af flash-kort eller oprette din egen skabelon i din tekstbehandler.

Trin 1

Tilmeld dig en konto på et online flash-kortwebsted, såsom Scholastic's Flash Card Maker, FlashcardExchange eller Flashcard Machine. Webbaserede flash-kortskabere lader dig normalt dele flash-kort med andre brugere og studere med andre brugeres flash-kort.

Trin 2

Download og installer et program til oprettelse af flash-kort, såsom Cue Creator eller IQ Flash Cards. Sørg for, at softwaren er kompatibel med dit operativsystem. Med dedikeret software kan du designe og udskrive flashkort, hvad enten det er online eller offline.

Brug en tekstbehandler til at formatere rammer eller kolonner, som du vælger med flash-kort. Mens flash-kort traditionelt er skrevet på 3-til-5-indekskort, kan du bruge den konfiguration, der fungerer bedst for dig i en tekstbehandler.