Deaktiver i App-køb til iOS App Store på iPhone / iPad

Hvis du har planer om at give et barn en iPhone, iPod touch eller iPad som gave eller endda bare for at bruge et barn, kan du måske deaktivere køb i app (IAP). Dette forhindrer utilsigtet og utilsigtet køb, og det kan undgå at modtage en chokerende iTunes-kontoregning nede ad vejen, når en ung taber en masse af IAP'erne, der bliver mere og mere almindelige i apps i disse dage.

Sådan afbrydes køb i app på alle iOS-hardware og for alle versioner af iOS

Dette vil fungere uanset at være på en iPhone, iPad eller iPod touch:

  1. Tryk på Indstillinger-app for at åbne den
  2. Tryk på Generelt
  3. Tryk på Restriktioner
  4. Indtast en adgangskode for begrænsninger, når du bliver spurgt
  5. Tryk på "Aktiver begrænsninger"
  6. Rul ned og tryk på "Køb i app", så den er "OFF"
  7. Afslut indstillinger

Køb i apps er nu deaktiveret, hvilket forhindrer nogen i at hente en stor iTunes-faktura, når du bruger din iPhone, iPod touch eller iPad. Jeg vil anbefale at deaktivere app-købene ud over at indstille en iTunes-tillæg til børn, kombinationen af ​​de to er en stærk måde at styre en iTunes-regning på.

Store købsregninger i app er ikke særlig usædvanlige, og Apple Diskussionsforeningerne har nogle rædselshistorier om unge børn ved utilsigtet opkrævning af store regninger - i dette tilfælde $ 1500, yikes! Lad ikke dette ske, sæt nogle begrænsninger!

Hvis alt andet fejler, kan du også prøve at få en iPhone-app-refusion fra Apple. De er normalt temmelig tilgivende med åbenlyse fejl, men ingen garanti.