Sådan placeres spil på en PS2-harddisk

Elementer, du har brug for

  • HDLoader

  • PS2-harddisk

Sony Playstation2 er en videospilkonsol, der blev udgivet i 2000 og dramatisk ændrede videospillandskabet. Det brugte et DVD-drev, der var i stand til at spille film såvel som spil, og havde også en internetport, der brugte det originale PlayStation Network til at spille spil online. Sony introducerede også interne harddiske, der tillod brugere at gemme deres spil direkte på konsollen i stedet for et hukommelseskort. Du kan også gemme hele spil på PS2-harddisken og spille dem derfra.

Tænd for din Sony Playstation2, og fjern enhver disk i det optiske drev. Indsæt HD loader-programmet i DVD-drevet, og luk drevet. Start disken, som du ville gjort med dine normale Playstation2-videospil eller DVD-film. Vent, mens programmet indlæses i Playstation2, og du vil blive præsenteret for HDLoader-hovedmenuen.

Vælg "Install" fra hovedmenuen. Du bliver bedt om at slukke for HDLoader-disken med den spildisk, du vil kopiere til harddisken.

Åbn DVD-drevet, og fjern HDLoader-disken.

Indsæt din spildisk i Playstation2-drevet, og luk drevet. Spillet kopieres automatisk til harddisken. Vent, mens spillet kopieres. HDLoader giver dig besked, når spillet er blevet kopieret fuldstændigt.

Fjern spildisken, når den er færdig, og spillet gemmes på harddisken på din Playstation2. Indsæt HDLoader-disken igen i PS2, vælg spillet fra listen over installerede spil, så starter dit spil.