Stop iTunes & App Store Links fra at starte iTunes med Safari Extension NoMoreiTunes

Hadde det, når du klikker på et iTunes-link eller et App Store-link, og iTunes-applikationen lanceres, tvinger dig ud af din browser og ind i Cludgy Music / Everything Media App? Du er ikke alene! Heldigvis med en lille gratis udvidelse kan du helt stoppe iTunes og App Store-links fra at åbne iTunes helt.

Og ja, det stopper helt iTunes lanceringen, når et iTunes-link klikkes fra Safari-browseren .

  • Gå her for at få NoMoreiTunes, det er en gratis download og fungerer med Safari-udvidelser

Udvidelsen virker ved at blokere det script, der forsøger at starte iTunes, når du klikker på et link til iTunes Store, App Store eller et andet iTunes-link.

Dette er alvorligt nyttigt, og jeg er meget glad for at være min første installerede Safari 5-udvidelse, jeg har prøvet et par andre, men det er den første, der rent faktisk forbliver installeret. Jeg glæder mig til, når Apple har den fulde iTunes App & Music Store direkte på internettet, men jeg har ingen anelse om, hvornår det vil være, indtil da vil denne udvidelse blive installeret. Gode ​​ting!

Vi har dækket en teknik til at stoppe iTunes-links fra at åbne iTunes tidligere, men det indebærer at ændre en filtype inden for Finder, som ikke er den bedste løsning nu, da nye versioner af Safari tillader udvidelser. Så hvis du bruger Safari 5 eller nyere, får du NoMoreiTunes-udvidelsen og være væk med disse irriterende iTunes-links til gode.

Dette er den bedste Safari-udvidelse, jeg har set endnu, det forhindrer alle iTunes-links fra at starte iTunes-applikationen og holder dig indeholdt i Safari, hvilket betyder, at et iTunes-link vil gå til den relevante iTunes-webside snarere end at sende dig ud til programstart . Vidunderlig.